Meta Quest 3 Alınır mı?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,268
Film izlemeyi seviyorum ve dış dünyadan azda olsa uzak olup kafayı toparlamayı sizce alınır mı? 18k ya 512gb modeli var sizce alınır mı? Yoksa 20k ya 4K oled tv mi alayım? Ama hep evde değilim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır ama insanlar çabucak sıkılıp köşeye attıklarını çokça söylüyor. cidden kullanacaksanız alın.

Vr devri bitti 1 saat oynayıp köşeye koyarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Film izlemeyi seviyorum ve dış dünyadan azda olsa uzak olup kafayı toparlamayı sizce alınır mı? 18k ya 512gb modeli var sizce alınır mı? Yoksa 20k ya 4K oled tv mi alayım? Ama hep evde değilim
ben paranayok olurum onla aga nası kafanda mı tutcan hep sarık gıbı onu

ben paranayok olurum onla aga nası kafanda mı tutcan hep sarık gıbı onu
Sede film izlemeye dışarı çıkarsam onla kafama sopayla vurup bayıltırlar beni uzaylı avladık diye

ben quest 2 almıştım başta çok zevkli geliyor ama sonra sıkılıp atıyorsun ben 2 hafta sonra sattım ikinci el ucuza bulursan al dene hevesini al güzel alet sonra satarsın satarken çok zorlanmadım

Bende quest 2 almayı düşünüyorum sadece film izlemek için izleniyor mu

4k oled tercih ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri