Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 35,264
9 oranı tutturdum o yeter banaatsabna kuponu yatırmadın pişmnan oldun dimi![]()
9 oranı tutturdum o yeter banaatsabna kuponu yatırmadın pişmnan oldun dimi![]()
Cengiz Eski Takımına 1 Gol Cerny Redmond Kesilip 1 Gol Rafa Babada Bir Tane Çakar![]()
HAHDJDJBRKDNELFM 2-32-0 RAFAHAHAHAHAHA
PAUHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAGAHAHGAGAAHQHAHAHHAGörecez Maç Sonu
HAHDJDJBRKDNELFM 2-3
Gene Yaptı Yapacağını Febem Hakemle Aldı Ostaerwolde Pozizyonuna Kırmızı ÇıkmadıPAUHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAGAHAHGAGAAHQHAHAHHA
PAUAHAHAHHAHAHAHQHHQHQHQHHQHQHQA HAKEMLE Mİ APSUHAHAHAHHHAHAHAHAGene Yaptı Yapacağını Febem Hakemle Aldı Ostaerwolde Pozizyonuna Kırmızı Çıkmadı
siz ağlamaya devam keremin pen6tısı verilmediGene Yaptı Yapacağını Febem Hakemle Aldı Ostaerwolde Pozizyonuna Kırmızı Çıkmadı
tineriyle gelmişPAUAHAHAHHAHAHAHQHHQHQHQHHQHQHQA HAKEMLE Mİ APSUHAHAHAHHHAHAHAHA
Good jobFener 3-2 kazanır
kerem'in Penaltısı Mı ? Sence Hakem Kimi Doğradı? Hem Eyyamcılık Yapıyorlar Hemde Savunuyorlarsiz ağlamaya devam keremin pen6tısı verilmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tineriyle gelmiş
Hakemle Mi Diyor Rafanın Ayağı Kopmadı Devam OynaaaaPAUAHAHAHHAHAHAHQHHQHQHQHHQHQHQA HAKEMLE Mİ APSUHAHAHAHHHAHAHAHA
ikinci yarı hakem fbyi doğradı bildiğin,sen nerenle izledin maçı bilmiyorum ama hakkımızla 3puanı aldık sizde ötede ağlayabilirsinizkerem'in Penaltısı Mı ? Sence Hakem Kimi Doğradı? Hem Eyyamcılık Yapıyorlar Hemde Savunuyorlar
Kızardılar boşver üstlerine gitmeikinci yarı hakem fbyi doğradı bildiğin,sen nerenle izledin maçı bilmiyorum ama hakkımızla 3puanı aldık sizde ötede ağlayabilirsiniz
kral o takıma son 5 maçta 2 gol atıp 1 kere yenen takım için iddialı laflar bunlarsıradaki hedef kedicik cimcomcuk