Oyuncu koltuklarında xdrive vs hawk

78
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%10 kupon var şimdilik
15li hawktan daha iyi diye düşünüyorum. Xdriveın müşteri hizmetleri desteğini sevmiyorum sadece. 15linin derili olanını 2.5 senedir falan kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Oturduğum kısımdaki deri uzun süre sonra kalçanın şeklini almaya başlıyor. Ama süngerinde bir ezilme mevcut değil. 80-85kgye kadar ideal bence. Hawki da kullandım ama beğenmedim. Malzeme kalitesi daha düşük gibi gelmişti bana. Fiyatlardan bağımsız kullanıcı yorumu olarak düşün yazdıklarımı. Hepsinin fiyatı gereksiz pahalı artık.

15li hawktan daha iyi diye düşünüyorum. Xdriveın müşteri hizmetleri desteğini sevmiyorum sadece. 15linin derili olanını 2.5 senedir falan kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Oturduğum kısımdaki deri uzun süre sonra kalçanın şeklini almaya başlıyor. Ama süngerinde bir ezilme mevcut değil. 80-85kgye kadar ideal bence. Hawki da kullandım ama beğenmedim. Malzeme kalitesi daha düşük gibi gelmişti bana. Fiyatlardan bağımsız kullanıcı yorumu olarak düşün yazdıklarımı. Hepsinin fiyatı gereksiz pahalı artık.
ders çalışmak için oyuncu koltukları iyi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de özellik ve dayanıklılık olarak hangisi daha iyi

Oyuncu koltuğu dışında kaliteli bir ofis koltuğu da tercih edebilirsin. Ama bence boyunun ve kolçaklarının yüksekliklerinin ayarlanabilir olmasına dikkat et derim. Masaları istediğimiz gibi hareket ettiremiyoruz çünkü.

Hem de öyle bir iyi ki. Daha önce normal ofis sandalyesi kullanıyordum hani sırt kısmı anca kürek kemiği hizasına kadar olandan. Boynum ve sırtım özellikle de boynum feci ağrıyordu. Toryum aldıktan sonra böyle bir sorunum olmadı çünkü biraz arkaya yaslandığımda bu çok iyi geliyor ve saatlerce kalkmadığımda bile bel ve boyun ağrım olmuyor. Bi koltuğun arkaya yaslanabilir olması çok fark ediyor.

hawk almanı önermem fame modelını kullanıyorum koltuk yamuk geldı uretım hataları çok fazla ilgilenen yok kargo süreleri çok uzun 2 haftada bir kargo mu gönderilir sitelerinde iade seçeneği yok ben konuştum koltuğu iade edemedim kısaca hawk almak yerine plastik sandalyede otur bundan daha rahat edersin koltuk rahat değil ve malzeme kalitesi sıfır amortisörleride kalitesiz kendi kendine basık araba gibi aşağı iniyor (bütün modellerinde aynı amortisörü kullanıyorlar) ayrıca forumdaki her yazılana inanma bende forumdan bakarak sipariş verdim uzun kullanımda hawk pişmanlıktır şikayet varda hangi sorunların yaşandığına bakabilirsin

hawk almanı önermem fame modelını kullanıyorum koltuk yamuk geldı uretım hataları çok fazla ilgilenen yok kargo süreleri çok uzun 2 haftada bir kargo mu gönderilir sitelerinde iade seçeneği yok ben konuştum koltuğu iade edemedim kısaca hawk almak yerine plastik sandalyede otur bundan daha rahat edersin koltuk rahat değil ve malzeme kalitesi sıfır amortisörleride kalitesiz kendi kendine basık araba gibi aşağı iniyor (bütün modellerinde aynı amortisörü kullanıyorlar) ayrıca forumdaki her yazılana inanma bende forumdan bakarak sipariş verdim uzun kullanımda hawk pişmanlıktır şikayet varda hangi sorunların yaşandığına bakabilirsin
15li bence daha dayanıklı bir model.
o zaman ortak karar olarak xdrive daha iyi değil mi

Hawk oyuncu koltuğu değil basur koltugu falan haberin olsun. Zio vs alamıyorsan sıcaj fırsatlarda son attıgımı al daha iyi paran cebine kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri