cskasap
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
güzel uygun oluyor mu hocammBen de hazır sistemi Vatan'dan almıştım. Genelde 11 Kasım'a doğru hazır sistem çıkarıyorlar.
güzel uygun oluyor mu hocammBen de hazır sistemi Vatan'dan almıştım. Genelde 11 Kasım'a doğru hazır sistem çıkarıyorlar.
3 4 saat deneyimlemiştim çok keyifliydi ama baya güçlü g29 gibi bişey düşünme direct drive bambaşka bir şeyMoza r5 var ilk kez alacağım ama kararsız kaldım düşünceniz nedir kullanan var mı
Hocam bu Kasım'da çıkarır mı bilmiyorum ama genel indirimler olarak şu an bile iyi durumdalar. Artık yeni adıyla oem paket olarak güzel paketler çıkaracaklarını tahmin ediyorumgüzel uygun oluyor mu hocamm
al geç pişman etmez, çok baba bir kart fiyatında rakipsiz hem global hem trhttps://www.vatanbilgisayar.com/sap...-nitro-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html
Bu kart alınır mı 5080 super i beklemeyi düşünüyodum ama fiyatı çok cazip geldi
Bundle olması farklı mi oluyor3 4 saat deneyimlemiştim çok keyifliydi ama baya güçlü g29 gibi bişey düşünme direct drive bambaşka bir şey
pedal dahil gaz ve frenBundle olması farklı mi oluyor
Hiç amd kullanmadım bugüne kadar beni o korkutuyor birtekal geç pişman etmez, çok baba bir kart fiyatında rakipsiz hem global hem tr
bakalım kasım snuna kadar bekleyelim ne olacakHocam bu Kasım'da çıkarır mı bilmiyorum ama genel indirimler olarak şu an bile iyi durumdalar. Artık yeni adıyla oem paket olarak güzel paketler çıkaracaklarını tahmin ediyorum![]()
Evet şimdi baktım bonus hariç neredeyse hepsine yapıyorbütün kartlara yapıyor galiba ya
kullanmayan bilmiyor hocam çok takma, 14 gün yasal hakkın var zaten beğenmediğin an iadeyi çakarsın.Hiç amd kullanmadım bugüne kadar beni o korkutuyor birtek
Peki hocam 26 k verilir mi şuan beklemelimiyimpedal dahil gaz ve fren