1500TL VİSA KAPMPANYASI İLE APPLE ARAYANLAR İÇİN
1500 tl düşmüyor bende.1500TL VİSA KAPMPANYASI İLE APPLE ARAYANLAR İÇİN
kredi kartı yada banka kartı üzerinde visa olanlar için gerçerli mastercard olanlara yoh1500 tl düşmüyor bende.
visa kart bilgisi giriyorum ona rağmen düşmüyo.kredi kartı yada banka kartı üzerinde visa olanlar için gerçerli mastercard olanlara yoh
visa kampanya gözükmüyor önceden visa olmasa bile görünüyordu ama bende görünmüyor bitmiş olabilir kısa süreli yapmış olabilirlervisa kart bilgisi giriyorum ona rağmen düşmüyo.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
visa kart kampanyasından yararlandıysan o yüzden düşmüyor olabilirvisa kart bilgisi giriyorum ona rağmen düşmüyo.
Alıntıyı görüntüle
visa kart bilgisi giriyorum ona rağmen düşmüyo.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
250TL kampanya var yukarda onu da ekle
eyw annem için aldım uzun ömürlü olması ve bu fiyat ile çok mantıklı geldihayırlı olsun
bende alacam visa kart yok olsa eldeki telefonuda verdigimde 30 a filan gelicekti banaeyw annem için aldım uzun ömürlü olması ve bu fiyat ile çok mantıklı geldi
37899 - 33000 : 4899 a yeni telefon + 2 yıl garanti daha iyi işlemci daha iyi ram deger gibi eger visa kart varsabenim 14 plusu 33 TL sayıyor aradaki farkı verip sıfır telefon almaya değer mi
visa kart yok işte bi de benim tel 94 sağlık 1 yıl garantisi vs. var çok kafam karıştı37899 - 33000 : 4899 a yeni telefon + 2 yıl garanti daha iyi işlemci daha iyi ram deger gibi eger visa kart varsa