kurtul bence o telefondan devri geçti pilde kötü duruma gelmiş satabiliyorsan sat üstüne ekle başka birşeyler alİphone 11 im pili 77 ye düştü yenileme mi mantıklı yoksa yeni telefon mu almak mantıklı
bu telefonu kaça satarım pekikurtul bence o telefondan devri geçti pilde kötü duruma gelmiş satabiliyorsan sat üstüne ekle başka birşeyler al
ortalama 9-10k veriyolar tabi pil durumu vb etkenlerden dolayı fiyat düşebilirbu telefonu kaça satarım peki
ne alınır bunu satıp Max bütçe 30O pil sağlığıyla günde 2 kez şarj ediyosundur büyük ihtimal. Bence takas desteği kullanıp yeni telefon al
iphone 16e alabilrisin elindekini veripne alınır bunu satıp Max bütçe 30
Üstüne biraz daha koyup düz 14 ya da 15 alabilirsin. Eğer iphone istiyorsan tabi yinene alınır bunu satıp Max bütçe 30
Tek kameralı olmasa alırdımiphone 16e alabilrisin elindekini verip
tamamda kral çag atlamış olucan ama üstüne telefon sana 27 ye gelicekTek kameralı olmasa alırdım
Şarjı performans vsIphone 11 den 16e geçtim 6 aydır kullanıyorum. Geniş açı fotoğraf çekmiyorsan 16e alınır. Dahili optik 2x zoom var bence bu daha önemli
13 diyeceğimde o da artık önerilmiyor şuan piyasanın en f/p iphonesi 16e tek kameralı diyorsan 13 al reisne alınır bunu satıp Max bütçe 30
27 ye yok kitamamda kral çag atlamış olucan ama üstüne telefon sana 27 ye gelicek