omercez
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
11 den 13 e değmez bence geçmesi13 diyeceğimde o da artık önerilmiyor şuan piyasanın en f/p iphonesi 16e tek kameralı diyorsan 13 al reis
11 den 13 e değmez bence geçmesi13 diyeceğimde o da artık önerilmiyor şuan piyasanın en f/p iphonesi 16e tek kameralı diyorsan 13 al reis
Takasa verip 16e al.İphone 11 im pili 77 ye düştü yenileme mi mantıklı yoksa yeni telefon mu almak mantıklı
dostum telefonunu hepsiburadaya satıyorsun eksini ver yenisini al şeklinde senin telefona hepsiburada 12.100 e sayıyor batarya durumundan kaynaklı telefonun fiyatı ise 39.399 sana 27.299 a geliyor direkt27 ye yok ki
İphone se2020 yi kaça okurlar bilgin varmı Nerden bakılıyordostum telefonunu hepsiburadaya satıyorsun eksini ver yenisini al şeklinde senin telefona hepsiburada 12.100 e sayıyor batarya durumundan kaynaklı telefonun fiyatı ise 39.399 sana 27.299 a geliyor direkt
bende var se 2 64gb pil yüzde 81 bana ek destek ile 7k veriyor bende alacam param altında altın düştügü için biraz bekliyorum yoksa çekecem yakın zamanda 16eİphone se2 yi kaça alırlar bilgin varmı
Ek destek ile 7k iyiymiş bende çekerim ek desteği banada verir mi nasıl oluyor sana özel değilsebende var se 2 64gb pil yüzde 81 bana ek destek ile 7k veriyor bende alacam param altında altın düştügü için biraz bekliyorum yoksa çekecem yakın zamanda 16e
hocam hepsiburaya giriyorsun telefon ilanına giriyorsun sonra buraya tıklıyorsunEk destek ile 7k iyiymiş el desteği banada verir mi basıl oluyor sana özel değilse
satıp üstüne ekleyip iphone 13 alabilirsin şuan kasım indirimlerinden dolayı ucuzİphone 11 im pili 77 ye düştü yenileme mi mantıklı yoksa yeni telefon mu almak mantıklı
Laptop mu alsam yoksa telefonu mu yenilesem diye düşünüyorumsatıp üstüne ekleyip iphone 13 alabilirsin şuan kasım indirimlerinden dolayı ucuz
13 pro alınır mı peki11 den 13 e değmez bence geçmesi
şuanki laptopun kötü ise alınabilir ama değilse telefonuda yeniliyebilirsinLaptop mu alsam yoksa telefonu mu yenilesem diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13 pro alınır mı peki
Laptobum yokşuanki laptopun kötü ise alınabilir ama değilse telefonuda yeniliyebilirsin
zamanı geçti o telefonun eskidi bence sat.İphone 11 im pili 77 ye düştü yenileme mi mantıklı yoksa yeni telefon mu almak mantıklı