Chery Tiggo 8 pro Max alınır mı??

dedikleri gibi çok yakıyormu hocam ve sürüş yolclk keyfi nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide servis desteği nasıl
Hocam uzun yolda 100kmde 6.5 7 arası yaktı rampalı bir yoldu şehir içide 7.5 civarı yakıyor. Daha bizim araba tam oturmadi 3.000 kilometrede babamın dediği kadarıyla konfor olarak ben baya beğeniyorum 3008 GT modeline bindim cheryi daha keyifli buldum. Servis desteği olarak dediğim gibi bir sorunumuz oldu o da kamera kapanmasıydı aynı gün içerisinde randevu verdiler gittik. Aynı gün içinde hallettiler.

Hocam uzun yolda 100kmde 6.5 7 arası yaktı rampalı bir yoldu şehir içide 7.5 civarı yakıyor. Daha bizim araba tam oturmadi 3.000 kilometrede babamın dediği kadarıyla konfor olarak ben baya beğeniyorum 3008 GT modeline bindim cheryi daha keyifli buldum. Servis desteği olarak dediğim gibi bir sorunumuz oldu o da kamera kapanmasıydı aynı gün içerisinde randevu verdiler gittik. Aynı gün içinde hallettiler.
Tamam dır teşekkür ederim 3008 çok büyük duruyor ama içi çok boğunak bence

dedikleri gibi çok yakıyormu hocam ve sürüş yolclk keyfi nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide servis desteği nasıl
İstanbul sehiricinde 10lt altına düşmüyor. Millet bombos yerlesim yerlerinde 6-7 lt yakıyor dümenden örnek gösteriyor onları referans alma. Adam evinden cıkıyor durana kadar 2-3 araba anca görüyor 40-50km sabit hızla gidiyor sonra ben şu kadar yakıyorum diyor.
Hangi şehirden bilmiyorum ama istanbulda omoda 5 kullandım sehirici 11-12 lt gazlamadan yakıyordu. 40-50km hızla biraz daha sabit gidilse 2lt falan düşer ama 7-8lt hayal onu söyleyim

İstanbul sehiricinde 10lt altına düşmüyor. Millet bombos yerlesim yerlerinde 6-7 lt yakıyor dümenden örnek gösteriyor onları referans alma. Adam evinden cıkıyor durana kadar 2-3 araba anca görüyor 40-50km sabit hızla gidiyor sonra ben şu kadar yakıyorum diyor.
Hangi şehirden bilmiyorum ama istanbulda omoda 5 kullandım sehirici 11-12 lt gazlamadan yakıyordu. 40-50km hızla biraz daha sabit gidilse 2lt falan düşer ama 7-8lt hayal onu söyleyim
Pro maxlerde beygiri düşürdükleri için daha az yakıyor şehir içinde

Yakıt çok sorun değil hocam ya ama galiba pro ile pro Max te 4-4.5 litre fark var fabrika verilerinde

2 milyon bi bütçemiz var 100-200 belki daha çıkar ben 1.5 düşük kilometre passat alırız diye düşünüyordum babam bügün chrey bayisne gitmiş full paket extra açılır basamak ile babama 2 milyon 150.000tl fiyat vermişler babam da arabadaki özelikleri ve arabanın heybeti ile yarın gidelim diyor ama kafamda 1-2 soru var
bu fiyat bandına başka ne araba alınabilir
Cin marka araç alınır mı bu airbag açmıyor diyenler var alman mühendisler tarafından üretiliyor diyen var herkes bişey diyor kullanan veya deneyimi olan varmı bu araç hakkında
Kesinlikle Skoda falan bakın cheryi alanlar var kaliteli gibi duruyor ama değil takla atıp airbag açmayan arabalar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri