Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2 Kablolu Süpürge
Tekrardan İndirimde!
Not: satıcıyı HEPSİBURADA seçiniz.
Tekrardan İndirimde!
Not: satıcıyı HEPSİBURADA seçiniz.
Son düzenleme:
Ustam dalga mı geçiyorsun popüler bir ürünYeni mi çıktı bu ürün , kendi sitesi haricinde başka sitelerde de yok. İnceleme de bulamadım
Kaçırma derim birdaha gelmez bu fiyataİyi mi
Bende gözüküyordu 9 mu veriyor maks kart bilgisi girerek kontrol sağladın mı ? Düzelteyim eğer 9 ise10 taksiti göremedim? Alıntıyı görüntüle
Zaten 15.500 e satılıyor sitesinde?Ustam dalga mı geçiyorsun popüler bir ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçırma derim birdaha gelmez bu fiyata
12.999₺ + taksit daha kaça verilmesini istiyorsun ?Zaten 15.500 e satılıyor sitesinde?
hocam akakçe ve hb linkine baktım sadece popüler olabilir doğrudur pek bilgim yok kusura bakma fikrimi söyledim sadeceUstam dalga mı geçiyorsun popüler bir ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçırma derim birdaha gelmez bu fiyata
Hocam sen niye bu kadar içerledin ya? Ürünü sen mi üretiyorsun? Soru soruyorum sadece?12.999₺ + taksit daha kaça verilmesini istiyorsun ?
İçerlemek değil indirim algını ölçmek istedim birileri faydalansın diye indirim paylaşıyorum altına sitesnde zaten 15.500 yazman ne anlama geliyor onu anlayamadım 12.999 a düşmüş 2.500₺ indirim daha ne bekliyorsun onu sordum ?Hocam sen niye bu kadar içerledin ya? Ürünü sen mi üretiyorsun? Soru soruyorum sadece?
2.500₺ olacak hocam.İçerlemek değil indirim algını ölçmek istedim birileri faydalansın diye indirim paylaşıyorum altına sitesnde zaten 15.500 yazman ne anlama geliyor onu anlayamadım 12.999 a düşmüş 3.500₺ indirim daha ne bekliyorsun onu sordum ?
Sorun bu mu nakxnskxnxo teşekkür ediyorum2.500₺ olacak hocam.
Ayrıca sitesinde 1500₺ indirmli hali 15.499₺ bu ürün normalde 16.999₺ iki gün sonra bulursun bu fiyatlara inşallah2.500₺ olacak hocam.