Aynen tık eder ve oturur normalde, biraz zorlayabilir iyice bastırio kalkanı ordayken ben normal anakartı takmaya mı çalışmalıyım?
Anakart tam hizalanmamışDvi yuvası hariç kalanlar bu şekilde engelliyor. İttirmeli miyim?
O şekilde olmamış gördüğüm kadarıyla çıkıntılar engel oluyor anakartı aynadaki yuvaya yerleştirmene, onları dışa doğru bükebilirsin. Kasanın dışına doğru.Dvi yuvası hariç kalanlar bu şekilde engelliyor. İttirmeli miyim?
İçe doğru olur mu?O şekilde olmamış gördüğüm kadarıyla çıkıntılar engel oluyor anakartı aynadaki yuvaya yerleştirmene, onları dışa doğru bükebilirsin. Kasanın dışına doğru.
Aşşağı yukarı oynatınca kırılır onlarİçe doğru olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İo kalkanının altında ekran kartı ve bir tane pcie e wifi adaptörüm var onların yuvalarını nasıl çıkaracağım vida gözükmüyor neyle kırabilriim
Sanırım olmaz yine engel olurlar. Dışa doğru bukün ben de öyle yapmıştım klavye mouse kablosu takarken vs sorun teşkil etmiyor.İçe doğru olur mu?
Yani bastırınca mı?Aşşağı yukarı oynatınca kırılır onlar
Ekran kartını kasaya vidalamalısınYani bastırınca mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam kırdım teşekürler. Bu 2 fanlı ekran kartım sadece anakarta takılıyken eğilmesi normal mi? Pcie yuvasına oturuyor tamamen normal ama yukarı aşağı hareket ediyor salıncak gibi