🔥İndirim 🔥Rx9060xt16gb 18.499₺🔥

MelihSak

80+
Reaksiyon skoru
142
Peşin fiyatına 10 taksit var beyaz istiyordum en az 12 gb istiyordum beklentilerimi karşılıyor ancak vatan daki gibi başka bir indirim hamlesi gelir mi acaba diğer firmalardan örneğin 2 gün sonra Trendyol da da indirimler başlayacak bundan iyisi düşer mi sizce gerek fiyat indirimi gerek taksit imkanı ne diyorsunuz kafam da deli sorular?

Asus DUAL-RX9060XT-16G-WHITE-AMD-RADEON-RX 9060 XT-16G-16GB GDDR6-128BIT-3250MHZ-HDMI-2XDP-EKRAN Kartı

Ekler

• IMG_1276.webp
    IMG_1276.webp
    149.5 KB · Hit: 152
Peşin fiyatına 10 taksit var beyaz istiyordum en az 12 gb istiyordum beklentilerimi karşılıyor ancak vatan daki gibi başka bir indirim hamlesi gelir mi acaba diğer firmalardan örneğin 2 gün sonra Trendyol da da indirimler başlayacak bundan iyisi düşer mi sizce gerek fiyat indirimi gerek taksit imkanı ne diyorsunuz kafam da deli sorular?

Asus DUAL-RX9060XT-16G-WHITE-AMD-RADEON-RX 9060 XT-16G-16GB GDDR6-128BIT-3250MHZ-HDMI-2XDP-EKRAN Kartı
Sabah 19kdi 18.5k düşmüş güzel

Sapphire aksam 22.00 de vatanda daha uygun ve cook daha iyisi

Fiyat yazanı seviyorlar herhalde. 3 gündür paso fiyatsız başlık

Beleşe veriyorlar herhalde. Yazmamışsınız.
Ekran görüntüsüne bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat yaz fiyat!
Ss var git bak ilgileniyorsan

Vatanda 16600 e düşüyor her akşam 3 taksit var ama sizin için taksit sayısı önemliyse çekilir bu kart :)
Taksit sayısı önemli maalesef benim için yoksa vatanda 16.600 küsüre vatan daki kart’ı alacaktım ama taksit miktarı bozuyor beni

Sapphire aksam 22.00 de vatanda daha uygun ve cook daha iyisi
Saphire vs Asus demicem ancak taksit avantajı var bu ilanın o yüzden paylaştım yoksa fazl para vermeye bende razı değilim

Dün 16600 dü bu kart
Bu değildi o sapphire pulse model vatan daki 3 taksit o max avantajlı taksit açısından bu

Fiyat yazanı seviyorlar herhalde. 3 gündür paso fiyatsız başlık
Ss koymuşum ya hocam ilgileniyorsan git de bak başlığa sığmadı

10 taksit güzel avantaj ama sapphire pure vatanda bir ara 15 e düşmüştü tekrar düşerse taksit daha az ama 3500 TL cepte kalır daha mantıklı olur
Taksit önemli benim için keşke dediğiniz gibi olsa o yüzden soru sordum da herkes laf etmiş konuda fiyat nerede diye

Ekran görüntüsüne bak

Ss var git bak ilgileniyorsan

Taksit sayısı önemli maalesef benim için yoksa vatanda 16.600 küsüre vatan daki kart’ı alacaktım ama taksit miktarı bozuyor beni

Saphire vs Asus demicem ancak taksit avantajı var bu ilanın o yüzden paylaştım yoksa fazl para vermeye bende razı değilim

Bu değildi o sapphire pulse model vatan daki 3 taksit o max avantajlı taksit açısından bu

Ss koymuşum ya hocam ilgileniyorsan git de bak başlığa sığmadı

Taksit önemli benim için keşke dediğiniz gibi olsa o yüzden soru sordum da herkes laf etmiş konuda fiyat nerede diye
Konu başlığına fiyat yazmak önemli şimdi 15k olsa ayrı 18.5k olsa ayrı tıklanır ya da sallıyorum 14k olsa mesela benim bile alasım gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri