Doğrudur dostum ama liquid 1900 TL belli bir sayfada ismini vermeyeceğim reklam olur.bildiğim popüler arap parfümlerin fiyatı liquid bruin-3100 khamrah 2300. Afnan suprrmacy 3400 Asad 1700 Şimdi bu ölçülerde bakıldığında fiyatlar bence çok gereksiz pahalı aralarında asad var ucuz diyebileceğimiz,Asad Dior sauvage elixir klonu ancak yarı parasına Alberto sego elixir süper çalışma adında güzrl bir çalışma var,ben tasarruflu olması adına onu tercih ederdim. Yani ben şunu savunuyorum Kimyagere ön yargılı yaklaşmamak lazım Her markanın imza parfümleri vardır onları alıp geçmek lazım.Kimyagerin althairi de iyi liquid bruin de iyi MFY de iyi ama maria da iyi olduğunu duymamıştım mesela , bütçe hangisine yetiyorsa o alınmalı.Kimyager ucuz ve dinlenmiş satıyor Liquid alırsan dinlendirilmesi gerekecek ve bu da can sıkıcı bir durum açıkcası benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sauvage elixir süper çalışma ve aventus süper çalışması çok övülüyor onun dışında çok övüldüğünü görmedim, benim de bizzat alışverişim olmadığından dolayı listeye eklemedim.Ama en yakın zamanda deneyeceğim albertoyu![]()
Genelde 1700-2000 bandı arasında kaliteli Arap klonlari o bütçede tabii ki 600 TL gibi bir fark oluyor yine ben o farkın verilebileceğini düşünüyorum tabi vermek istemeyenler tercih edebilir
parfüm öneri konusu gelir mi bu arada