Kaliteli Muadil Parfüm marka tavsiyesi.

bildiğim popüler arap parfümlerin fiyatı liquid bruin-3100 khamrah 2300. Afnan suprrmacy 3400 Asad 1700 Şimdi bu ölçülerde bakıldığında fiyatlar bence çok gereksiz pahalı aralarında asad var ucuz diyebileceğimiz,Asad Dior sauvage elixir klonu ancak yarı parasına Alberto sego elixir süper çalışma adında güzrl bir çalışma var,ben tasarruflu olması adına onu tercih ederdim. Yani ben şunu savunuyorum Kimyagere ön yargılı yaklaşmamak lazım Her markanın imza parfümleri vardır onları alıp geçmek lazım.Kimyagerin althairi de iyi liquid bruin de iyi MFY de iyi ama maria da iyi olduğunu duymamıştım mesela , bütçe hangisine yetiyorsa o alınmalı.Kimyager ucuz ve dinlenmiş satıyor Liquid alırsan dinlendirilmesi gerekecek ve bu da can sıkıcı bir durum açıkcası benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sauvage elixir süper çalışma ve aventus süper çalışması çok övülüyor onun dışında çok övüldüğünü görmedim, benim de bizzat alışverişim olmadığından dolayı listeye eklemedim.Ama en yakın zamanda deneyeceğim albertoyu :)
Doğrudur dostum ama liquid 1900 TL belli bir sayfada ismini vermeyeceğim reklam olur.
Genelde 1700-2000 bandı arasında kaliteli Arap klonlari o bütçede tabii ki 600 TL gibi bir fark oluyor yine ben o farkın verilebileceğini düşünüyorum tabi vermek istemeyenler tercih edebilir
parfüm öneri konusu gelir mi bu arada 😃

Doğrudur dostum ama liquid 1900 TL belli bir sayfada ismini vermeyeceğim reklam olur.
Genelde 1700-2000 bandı arasında kaliteli Arap klonlari o bütçede tabii ki 600 TL gibi bir fark oluyor yine ben o farkın verilebileceğini düşünüyorum tabi vermek istemeyenler tercih edebilir
parfüm öneri konusu gelir mi bu arada 😃
Eğer güvenilir ise en mantıklısı liquid bruin olur hocam ona hiç bir lafım yok. Parfüm çok göreceli bir kavramdır ama benim kışlık önerilerim.
Alexandria 2 muscent
Le male elixir Mfy
Scandal Delamore
Naxos-rehab Kimyager
Bir de sizin hatrınıza liquid bruin diyeyim hocam :)
Yaşınız gençse Althair ve le male elixir muadilleri size çok yakışır hocam.

Eğer güvenilir ise en mantıklısı liquid bruin olur hocam ona hiç bir lafım yok. Parfüm çok göreceli bir kavramdır ama benim kışlık önerilerim.
Alexandria 2 muscent
Le male elixir Mfy
Scandal Delamore
Naxos-rehab Kimyager
Bir de sizin hatrınıza liquid bruin diyeyim hocam :)
Yaşınız gençse Althair ve le male elixir muadilleri size çok yakışır hocam.
Parfüm öneri konusu ayrı olarak isterseniz pylaşabilirim her kesme , her koku türüne uygun olacak şekilde önerilerde bulunabilirim.

Teşekkürler hocam kimyager ahmeti bir denyeceğim ama muadil listesini bulamadım hangi parfüm hangisi nasıl anlıyoruz listesi var mı ?
instagrandan yazın hocam,Parfüm lisetenizi alabilir miyim diye yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Bulgari falan gercek parfum mu oluyor? Bilmedigimden soruyorum.
evet onlar orjinal hocam.

Şu yazıyı okumasam bugün 4k gibi bir paraya eros alıyordum watsonsdan
hocam eros,sauvage,stronger with you artık bunlar çok yaygınlaştı önermem,daha kendinize özgün bir parfüm seçmenizi öneririm.

kimyager ahmetin fiayatları 500-900 arası değişkenlik gösteriyor. Bana 900 Tl’lik arap klonu gösterir misiniz? Ki ayrıca bir çok kaliteli arap klonu fiyatı 2-4 Bin tl arasında bu fiyat bandlarında orjinal marka parfümlerde var,ben size sorayım neden arap klonu tercih etmeliyiz? Şuna da değinmeliyim bence dr kimyagerin fiyatları pahalı, bende uzun süredir alışveriş yapmıyorum oradan.Bir de şuna değineyim arap klon parfümlerini dinlendirmek gerekiyor,biraz maymun ihtaşlı olduğum için arap klonları bana pek cazip gelmiyor.

hocam size tavsiyem tek marka üstünden gitmemeniz Kimyager ahmet X parfümünü diğer muadilcilerden iyi yapıyorsa kimyagerden alırım, B parfümünü MFY iyi yapıyorsa ondan alırım. Referans olarak facebookta muadil prfüm müdavimleri diye grup var oradan referans alarak sipariş ediyorum.Aralarında F/P olarak bence en iyisi Mfy ancak onunda çok büyük bir dezavantajı var o da parfümleri dinlendirmeden satıyor,şöyle açıklayım bunu parfüm sana geldikten sonra min 1 ay kapalı güneş görmeyen yerde sakladıktan sonra kullanman öneriliyor.
Hocam hiç aqua di Gio profumo denediniz mi denediyseniz en beğendiğiniz muadil marka ne oldu

Hocam hiç aqua di Gio profumo denediniz mi denediyseniz en beğendiğiniz muadil marka ne oldu
muadil olarak denemedim orjinal denemiştim,muadil olarak da en yakın zamanda sipariş geçeceğim kokulardan gio profuma.Kimyager Ahmet çok övülüyor bu kokuda oradan sipariş geçeceğim ben.

hugo boss bottled, tom ford black orchid, dior fahrenheit bu 3 parfüm için kalıcılığı yüksek yer öneriniz var mı acaba daha önce kullandınız mı bu parfümleri

emre geldi de güzel tavsiye ederim

hugo boss bottled, tom ford black orchid, dior fahrenheit bu 3 parfüm için kalıcılığı yüksek yer öneriniz var mı acaba daha önce kullandınız mı bu parfümleri
bottled tutaste iyi, bütçen biraz daha genişlerse kimyager öneririm. black orchid luanatua firmasından tester olarak geldi,güzeldi.Ama en önemli etken kalıcılık/yayılımsa delamore alabilirsin genel olarak kalıcılık üstüne muadiller yapıyor firma.

emre geldi de güzel tavsiye ederim
kanım hiç ısınmadı bu firmaya,sosyal medyada ki çoğu videoları sponsorlukla çekilmiş gibime geliyor.O vidolara güvenip de alışveriş yapamadım hiç.

Bütün yorumları okuyup hiç bir şey anlamadım ne almak gerekiyor mesela :D

bottled tutaste iyi, bütçen biraz daha genişlerse kimyager öneririm. black orchid luanatua firmasından tester olarak geldi,güzeldi.Ama en önemli etken kalıcılık/yayılımsa delamore alabilirsin genel olarak kalıcılık üstüne muadiller yapıyor firma.

kanım hiç ısınmadı bu firmaya,sosyal medyada ki çoğu videoları sponsorlukla çekilmiş gibime geliyor.O vidolara güvenip de alışveriş yapamadım hiç.
ben yaptım bayağı beğendim

Geri