bana kart falan gelmedi yaw lazım mıydıZiraat kartı gönderiyor diye inat ettim basvurmadim djdkdfk
bilmiyorum ki e devletten başvururken yok ziraat kartı gelicek kredi kartı falan filan diyodu bende başvurmadım verdiği para 3 bin tl falan zaten sırf kart olayı yüzünden başvurmadım çıkmasa bile kart gönderceklerdi ben öyle anladımbana kart falan gelmedi yaw lazım mıydı
bana hala gelmedi kart falan kredi çıkmışta bakacambilmiyorum ki e devletten başvururken yok ziraat kartı gelicek kredi kartı falan filan diyodu bende başvurmadım verdiği para 3 bin tl falan zaten sırf kart olayı yüzünden başvurmadım çıkmasa bile kart gönderceklerdi ben öyle anladım
İlk ücret ne zaman yatacak bir bilginiz varmı?Evet hocam çıktı mı krediler
kral sana bu sistemle burs çıktı mı yav sistem zaten tek başına min 100-150kİlk ücret ne zaman yatacak bir bilginiz varmı?
Şşşş orasını karıştırma Xnwlchwobfwldnwkkral sana bu sistemle burs çıktı mı yav sistem zaten tek başına min 100-150kşaka yapıyorum bu arada hayırlı olsun
Yanlış anlamışsın. Çıkmazsa niye kart göndersinler hocam öyle saçmalık mı olur.bilmiyorum ki e devletten başvururken yok ziraat kartı gelicek kredi kartı falan filan diyodu bende başvurmadım verdiği para 3 bin tl falan zaten sırf kart olayı yüzünden başvurmadım çıkmasa bile kart gönderceklerdi ben öyle anladım
18-22 Kasım gibi yatar.İlk ücret ne zaman yatacak bir bilginiz varmı?
o zaman kötü olmuş sıkıntı yok ya bidaki sene başvururumYanlış anlamışsın. Çıkmazsa niye kart göndersinler hocam öyle saçmalık mı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18-22 Kasım gibi yatar.