Hocam bu 32 modelibeyler amazonda 1k daha ucuz amazon link başlığı ve link i değiştir istersen
dikkat etmemişim kardeşim ters cevaba gerek yokSen mesajını sil istersen
aynı şekil bende temmuzda 7,5k fiyata aldım ben alırken 2 farklı seri kodlusu vardı aralarından en güncelini aldım şimdi ufak bir araştırma yaptım bu benim 7,5k aldığım model ama bunun m70F kodlusu çıkmış onda yapay zeka desteği gelmiş ve onun fiyatı 13k olmuş bunu alacak olan arkadaşlara ufak bir bilgilendirme yine eski seri ürün almış oluyorsunuzpahalı gibi hocam yinede öğrenci indiriminden 2 ay önce 7500₺ ye aldım monitör bu arada on numara ps5 de çok iyi iş görüyor
param guvende 7.5 e alabılırım yorumlarım var dusunursenİsteyene konya içi 8000 TL'ye bırakabilirim.
32 de var. Hiç açılmadı. 7000 TL'ye bırakabilirim.
Şehirler arası kargo maliyetini alıcı karşılar.
Alınırtv için alınır mı? uzun kullanım da ısınır mı
43" M70F seri kodu LS43FM700UUXUF bunun da seri kodu LS43FM700UUXUF yeni seri bu yapay zekalı.aynı şekil bende temmuzda 7,5k fiyata aldım ben alırken 2 farklı seri kodlusu vardı aralarından en güncelini aldım şimdi ufak bir araştırma yaptım bu benim 7,5k aldığım model ama bunun m70F kodlusu çıkmış onda yapay zeka desteği gelmiş ve onun fiyatı 13k olmuş bunu alacak olan arkadaşlara ufak bir bilgilendirme yine eski seri ürün almış oluyorsunuz
evet hocam ben gece o farkı kaçımışım malum m7yi 3 metre uzaktan kullanınca teşekkürler düzeltme içinAlınır
43" M70F seri kodu LS43FM700UUXUF bunun da seri kodu LS43FM700UUXUF yeni seri bu yapay zekalı.
Eski model bu Samsung M7 M70D LS43DM702UUXUF
Monitör olarak geçiyor bu gerekmiyor.peki buna tv gibi kurulum için ekip vs gerekmiyor dimi dümdüz ben kurup kullanabiliyorum