🔥İndirim Samsung M7 Serisi 43” Akıllı Monitör 🔥9.999₺

pahalı gibi hocam yinede öğrenci indiriminden 2 ay önce 7500 ye aldım monitör bu arada on numara ps5 de çok iyi iş görüyor
aynı şekil bende temmuzda 7,5k fiyata aldım ben alırken 2 farklı seri kodlusu vardı aralarından en güncelini aldım şimdi ufak bir araştırma yaptım bu benim 7,5k aldığım model ama bunun m70F kodlusu çıkmış onda yapay zeka desteği gelmiş ve onun fiyatı 13k olmuş bunu alacak olan arkadaşlara ufak bir bilgilendirme yine eski seri ürün almış oluyorsunuz

Birkaç ay önce öğrenci indirimiyle ucuza almıştım çok memnunuz oturma odasında tv olarak kullanıyoruz. 5 metre hdmi kablo aldım arada oyun oynuyorum baya sarıyor. Umarım tekrar öğrenci indirimine girer bu sefer mutfak için 32 inc olanı almak istiyorum.

Şu mereti hep almak istiyordum ama fiyatı pahalı maalesef, ayrıca masama sığmaz ve bu boyutta ki bir 3. ekran sistemi zorlayabilir:peeposad:

tv için alınır mı? uzun kullanım da ısınır mı
Alınır
aynı şekil bende temmuzda 7,5k fiyata aldım ben alırken 2 farklı seri kodlusu vardı aralarından en güncelini aldım şimdi ufak bir araştırma yaptım bu benim 7,5k aldığım model ama bunun m70F kodlusu çıkmış onda yapay zeka desteği gelmiş ve onun fiyatı 13k olmuş bunu alacak olan arkadaşlara ufak bir bilgilendirme yine eski seri ürün almış oluyorsunuz
43" M70F seri kodu LS43FM700UUXUF bunun da seri kodu LS43FM700UUXUF yeni seri bu yapay zekalı.

Eski model bu Samsung M7 M70D LS43DM702UUXUF

Alınır

43" M70F seri kodu LS43FM700UUXUF bunun da seri kodu LS43FM700UUXUF yeni seri bu yapay zekalı.

Eski model bu Samsung M7 M70D LS43DM702UUXUF
evet hocam ben gece o farkı kaçımışım malum m7yi 3 metre uzaktan kullanınca teşekkürler düzeltme için

peki buna tv gibi kurulum için ekip vs gerekmiyor dimi dümdüz ben kurup kullanabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri