cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 343
hocam genelde oyun için kullandııgm ıcın bu kucuk gelir![]()
AYMOBSAN Pera Raflı Çalışma Masası Atlantik Çam-antrasit - Fiyatı, Yorumları
AYMOBSAN Pera Raflı Çalışma Masası Atlantik Çam-antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe dahilinde en mantıklı bu duruyor.
hocam bende bunlardan düşünüyorum ama bakalım sağlammı
![]()
Ceramical 160 cm Çalışma Masası - Atlantik Çam
Ceramical 160 cm Çalışma Masası - Atlantik Çam uygun fiyatlarla Evidea'da. Tıkla, hızlı teslimat ve indirim avantajlarıyla satın al!www.evidea.com
Şiddetle tavsiye ederim.
aynen bende de var 160cm 2 monitörlü falan ya da kasa yukarda kullanabilirsin hatta araç koleksiyonumun bir kısmını bile bu masaya koydum![]()
Ceramical 160 cm Çalışma Masası - Atlantik Çam
Ceramical 160 cm Çalışma Masası - Atlantik Çam uygun fiyatlarla Evidea'da. Tıkla, hızlı teslimat ve indirim avantajlarıyla satın al!www.evidea.com
Şiddetle tavsiye ederim.
sallanma var mıaynen bende de var 160cm 2 monitörlü falan ya da kasa yukarda kullanabilirsin hatta araç koleksiyonumun bir kısmını bile bu masaya koydum
Neredeyse sıfırsallanma var mı
Eğerki aynı kalitedeyse fiyat bedava![]()
Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası 60x160 | Atlantik Çam …
Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası 60x160 | Atlantik Çam – Beyaz Ayak — 60×160 cm. Ofis ve home office kullanımı için uygundur. Melamin kaplı sunta...flinder.com.tr
ışık ve mikrofon ayağı takıcam da masa kenarlarında bunun için pay var mıNeredeyse sıfır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğerki aynı kalitedeyse fiyat bedava
Sağ ve sol kısımlarında var hocam. Uzun kenarlarına takmak isterseniz de profille beraber sıkıştırabilirsiniz sorun olmazışık ve mikrofon ayağı takıcam da masa kenarlarında bunun için pay var mı
Yok hocam onun için ayaklık gibi bi ahartta geldi yanında dengesizlik yoksallanma var mı