Diş teli taktırmak istiyorum

Reaksiyon skoru
4
Öndeki dişim biraz yukarda olduğu için gülerken görüntü hoş durmuyor. Diş teli taktırmayı düşünüyorum; tedavi sonunda yüzümde belirgin bir değişiklik olur mu ?

Öndeki dişim biraz yukarda olduğu için gülerken görüntü hoş durmuyor. Diş teli taktırmayı düşünüyorum; tedavi sonunda yüzümde belirgin bir değişiklik olur mu ?
Hocam randevu alıp taktırmak geçmişte çok uzundu haka öyle mi bilmiyorum yakınlarımdan birisi taktırmıştı . Tertemiz oldu çok memnun kalmıştı

boylar eşitse diş eti estetiği de olabilirsin ama hayır yüzünde çok fazla değişiklik olmaz sadece kusur gördüğün şey düzelir. diş teli takmıştım ben de ağrısı oluyor başlarda sonra geçiyor ama yaş aldıkça kullanım süresi uzuyor ben ortaokulda 8 ay taktım ama yetişkinler 2 sene falan takıyormuş. Dişlerinin tamamı tek sıra olacaktır gülümsemen dışında değişsen bir şey olmaz herhalde. Sağlıklı günler dilerimm

Maddi imkanın müsaitse diş teli yerine şeffaf plak öneririm. Hem kullanımı kolay hem görüntüsü daha estetik duruyor. Diş teli / plaktan sonra dişlerine dikkat etmelisin yoksa dişlerinde yeniden şekil bozulması olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Maddi imkanın müsaitse diş teli yerine şeffaf plak öneririm. Hem kullanımı kolay hem görüntüsü daha estetik duruyor. Diş teli / plaktan sonra dişlerine dikkat etmelisin yoksa dişlerinde yeniden şekil bozulması olabilir.
Plaga dış telinden daha acı verici diyorlardı ben öyle duydum

boylar eşitse diş eti estetiği de olabilirsin ama hayır yüzünde çok fazla değişiklik olmaz sadece kusur gördüğün şey düzelir. diş teli takmıştım ben de ağrısı oluyor başlarda sonra geçiyor ama yaş aldıkça kullanım süresi uzuyor ben ortaokulda 8 ay taktım ama yetişkinler 2 sene falan takıyormuş. Dişlerinin tamamı tek sıra olacaktır gülümsemen dışında değişsen bir şey olmaz herhalde. Sağlıklı günler dilerimm
Boyları eşit, sadece yukarıda biraz. Nasıl bir şey, bilgin varsa söyleyebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plak daha uzun sürüyormuş ve sürekli takıp çıkarmak gerekiyormuş. Tek artısı görüntü

Boyları eşit, sadece yukarıda biraz. Nasıl bir şey, bilgin varsa söyleyebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plak daha uzun sürüyormuş ve sürekli takıp çıkarmak gerekiyormuş. Tek artısı görüntü
Plakları her hafta değişiyorsun ayrıca yemek yerken çıkarıp takmayı öneriyorlar. Plak kullanacaksan disiplinli biri olmasın yoksa bir işe yaramaz. Günde en az 22 saat plak takman gerekiyor.

Plak tavsiye etmem hem gereksiz maliyet hemde cok uzun yıllar kullanman gerekiyor. Okul da dışarda vs bisey yiyeceksen hep çıkarıp takman gerekiyor ve hic hoş görüntü olmuyor.
Cene yapına da bakıyorlar cenende yamukluk varsa onu bile duzeltiyorlar zamanla.

Benim cocukken ön iki dişim inanılmaz kotuydu biri diğerinin üstüne gecmisti vs tel ile dümdüz sıralı bir şekilde. Tel çıktıktan sonra dişlerini ve gülüşünü çok beğenirsin bundan emin ol.

ben de kullandım çıkaralı bir kaç ay oldu bazen dişler çok ters yerdeyse tam düzelmeyebilir benim öyle olan bir dişim kaldı

Diş teli devri bitti artık şeffaf plak takmanı öneririm en azından yemek falan yediğinde rahat oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,382
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri