sirkacecev4
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
bende bundan var 1 senedir mük cihaz https://www.amazon.com.tr/Baseus-St...0&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21Amazona ne zaman stok gelir 120 TL kuponla alayım
bende bundan var 1 senedir mük cihaz https://www.amazon.com.tr/Baseus-St...0&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21Amazona ne zaman stok gelir 120 TL kuponla alayım
benim telefon 50w şarj destekliyor 2si 60w yapıyor işte ?Bana Dediler Teslim Edildikten 14 Sonraya Kadar Geçerli Preimumum Zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen Mağdur Ettiler Kaç Gün Al Oku
Selamlar Beyler 26 Ekim 2025 Günü Hepsiburada Üzerinden Spigen 20000 mAh Powerbank Satın Aldım Alırken Bir Baktım 5 Kasım Elinde Diyor Yaklaşık 1 Haftadan Fazla Dedim Tamam Beklerim Yeni Telefon Alacaktım Sırt Çantası Aldım Bunun İçin Dedim Beklerim Alayim 1099 TL'ye Aldım Satıcı Hepsiburada Ve Preimum Müşterisiyim Bu Arada 2 Gün Geçti Bekliyorum Süre Uzun Hemen Gelmesini İstiyorum Ama Baktım Daha Hazırlanıyor Ekranına Bile Geçmemiş Aradım Hepsiburada'yı Anlattım Dedim Bu Ürün İle İlgili Bir Sorun Mu Var Neden Daha Hazırlanıyor Ekranına Geçmedi Stok Sorunumu Var Dedim Başka Yerde Duymuştum...
- F4IRFL4Y
- Cevaplar: 34
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
![]()
Hepsiburada'dan Aldığım Powerbank Teslim Edilmedi, Sürekli Oyalandım Ve Mağdur Edildim
Hepsiburada için yazılan 'Hepsiburada'dan Aldığım Powerbank Teslim Edilmedi, Sürekli Oyalandım Ve Mağdur Edildim' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da...www.sikayetvar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 Taneyi Ne Yapacan La
Hocam Umarım Dalga Geçmiyorsundurbenim telefon 50w şarj destekliyor 2si 60w yapıyor işte ?
benim telefon 50w şarj destekliyor 2si 60w yapıyor işte ?
Type-C İse Eder Ama mAh Az Kalabilir Model Ne ?Beyler bu leptop vs şarj eder mi sizce
Watt Olarak Düşük Kalabilir BirdeType-C İse Eder Ama mAh Az Kalabilir Model Ne ?
Aynen Öyle Ama Bu Samsung Ppps Ne Tam Bilmiyorum Benim Bildiğim 45 Watt Üzeri Pps Oluyor Yada 25 Watt Olanlar PPS 1.0 45 Watt Üstü PPS 2.0 Yanlışım Varsa Düzeltpps desteği var arkadaşlar
içindeki pil çıkma 18650 lerden 3 leme yapıp üretilen merdiven altı çin ürünlerinden değildir.
samsungları 25w la apple ları yüksek hızda şarj eder.
girin bakın akakçe sitesine 500 marka 20000 dolu pb var. hepsi çakma hiç birinde pps yok en fazla 5-6 w şarj eder cihazınızı bozar dalgalanmalardan.
ihtiyacı olan kapsın bu spiegeni
ayrıca spiegen - anker - iniu xiaomi(orj) basesu vss gibiler dışında powerbankleri ben forum yönetimi olsam yasaklarım. bunlar hem cebinize hem cihazlarınıza zarar.
Tedaş dayanmasın kapıyabeyler kaçırmayın bencede 2 tane çektim saol
Pahalı ya bunu da alamadım boşta 900 tl yok.vodefonepay ile 700e getirecektim bunu
Ben de o şekil alacaktım ama 900 tl yok boşta 5 gün dayanırsa alırız zor amaBirini 900'den çektim %20'de Vodafone Pay Hepsiburada kampanyası cashback vericek birini arkadaşıma aldım 1000 liradan konu sahibine teşekkürler.