🔥İndirim 🔥🔥Spigen 20000 mAh 30 W Powerbank 999 tl

Bana Dediler Teslim Edildikten 14 Sonraya Kadar Geçerli Preimumum Zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen Mağdur Ettiler Kaç Gün Al Oku

2 Taneyi Ne Yapacan La
benim telefon 50w şarj destekliyor 2si 60w yapıyor işte ?

bende bu arada aynısının 30.000 mah var güzel memnunum iphone 11 için kullanıyorum genelde 6 kere falan çok rahat şarj ediyor daha da ederde denemedim
AĞIR AMA :D

pps desteği var arkadaşlar
içindeki pil çıkma 18650 lerden 3 leme yapıp üretilen merdiven altı çin ürünlerinden değildir.

samsungları 25w la apple ları yüksek hızda şarj eder.

girin bakın akakçe sitesine 500 marka 20000 dolu pb var. hepsi çakma hiç birinde pps yok en fazla 5-6 w şarj eder cihazınızı bozar dalgalanmalardan.
ihtiyacı olan kapsın bu spiegeni

ayrıca spiegen - anker - iniu xiaomi(orj) basesu vss gibiler dışında powerbankleri ben forum yönetimi olsam yasaklarım. bunlar hem cebinize hem cihazlarınıza zarar.

pps desteği var arkadaşlar
içindeki pil çıkma 18650 lerden 3 leme yapıp üretilen merdiven altı çin ürünlerinden değildir.

samsungları 25w la apple ları yüksek hızda şarj eder.

girin bakın akakçe sitesine 500 marka 20000 dolu pb var. hepsi çakma hiç birinde pps yok en fazla 5-6 w şarj eder cihazınızı bozar dalgalanmalardan.
ihtiyacı olan kapsın bu spiegeni

ayrıca spiegen - anker - iniu xiaomi(orj) basesu vss gibiler dışında powerbankleri ben forum yönetimi olsam yasaklarım. bunlar hem cebinize hem cihazlarınıza zarar.
Aynen Öyle Ama Bu Samsung Ppps Ne Tam Bilmiyorum Benim Bildiğim 45 Watt Üzeri Pps Oluyor Yada 25 Watt Olanlar PPS 1.0 45 Watt Üstü PPS 2.0 Yanlışım Varsa Düzelt

Baseus Markası Bana İyi Gelmiyor Anker İle Spigen İyidir

10000 liği nasıl daha zarif daha kullanışlı gibi sanki

ben 10 000 anker aldım trendyoldan 700 liraya
samsungu 25 şarj ediyor
iniu almıştım amazondan 20000
xiaomiyi turbo
samsungu super şarj ediyor
juo aldım amazondan 20000 xiaomiyi turbo 15-20w
samsungu 4-6w şarj etti iade ettim.
bu samsung şarjı pahalı bir özellik heralde ucuz powerbankler bunu kopyalayamıyor

Birini 900'den çektim %20'de Vodafone Pay Hepsiburada kampanyası cashback vericek birini arkadaşıma aldım 1000 liradan konu sahibine teşekkürler.

Pahalı ya bunu da alamadım boşta 900 tl yok.vodefonepay ile 700e getirecektim bunu

Birini 900'den çektim %20'de Vodafone Pay Hepsiburada kampanyası cashback vericek birini arkadaşıma aldım 1000 liradan konu sahibine teşekkürler.
Ben de o şekil alacaktım ama 900 tl yok boşta 5 gün dayanırsa alırız zor ama

Geri