Yardım 3.000TL Klavye Önerisi

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
47
Merhaba Arkadaşlar Ekipman Alacağım Klavye olarak Hazır Kasım indirmleri varken sizlerin Düşüncesini merak Ediyorum;
-Sağlam olması
-Uzun Yıllar Götürmesi
-Kronik Sorunu olmayan
-%65 veya üstü olabilir
Benim Listemde Olan Klavyeler var Sizde Düşüncenizi söylerseniz sevinirim

Merhaba Arkadaşlar Ekipman Alacağım Klavye olarak Hazır Kasım indirmleri varken sizlerin Düşüncesini merak Ediyorum;
-Sağlam olması
-Uzun Yıllar Götürmesi
-Kronik Sorunu olmayan
-%65 veya üstü olabilir
Benim Listemde Olan Klavyeler var Sizde Düşüncenizi söylerseniz sevinirim

wraith w75 kullanıyorum çok da memnunum bütçen yetiyosa ona bak yoksa w60 da küçük ama güzel öneririm

Hocam w75 sadece ekstra yön tuşları mı var öenmli olan
f tuşları yön tuşları ses tekerleği falan var. onun dışında teknik bi fark var mı bilmiyorum ama bence en ideal boyut w75 in. gerisi ya çok büyük ya da eksik kalıyo

hocam w75 aldım ama tuşları sallanıyor sizde öyle bir sorun varmı
sanki biraz oynuyolar ama aşırı veya rahatsız eden bi durum yok bide ben farklı tuş takımları aldım temudan şuan custom olarak kullanıyorum

v2 ama ingilizce olanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mad light 60 nasıl sizce hocam
valla hocam bilgim yok ama wraith in kendi üretimi olanlar bence daha mantıklı. bide seffaf tuşlar hiç de hayal ettiğin gibi değil bende aldım berbat

valla hocam bilgim yok ama wraith in kendi üretimi olanlar bence daha mantıklı. bide seffaf tuşlar hiç de hayal ettiğin gibi değil bende aldım berbat
ya w75 benim için hayal kırıklığı oldu bilmiyorum tuşların sallanması garip fun 60da öyle bir sorun yok

Brawlhalla oynayan var mı bu klavyelerde önerir misiniz klavye arayışındayım bütçem 10k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,792
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri