LTISkywalker
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar gece kafam attı gittim kendim pc topladım parçalar şu şekilde:
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.sinerji.gen.tr
www.idefix.com
www.idefix.com
www.idefix.com
www.idefix.com
www.idefix.com
Vatan'dan aldıklarım indirimliydi şuan gözükmüyor. Sizce aldığım parçalar kaliteli mi 3 yıldan fazla süredir pc toplamadım eski laptopta geforce now ile oyun oynuyordum. Software çorbası olmaması için aynı marka ürünler almaya çalıştım. Ekran kartının en ucuzu beyaz olduğu için anakartı da beyaz aldım kasa siyah beyaz almak istemedim içi beyaz dışı siyah gibi oldu çok sırıtır mı? Full beyaz sistem gitsem (klavye, mouse ve kulaklık dahil) 3 bin lira felan fark çıkıyordu.
SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 32MB Tray Kutusuz Fanlı İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 32MB Tray Kutusuz Fanlı İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B840M GAMING PLUS WIFI6E AMD B840 Soket AM5 DDR5 8000MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B840M GAMING PLUS WIFI6E AMD B840 Soket AM5 DDR5 8000MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG COREFROZR AA13 WHITE 1x120mm LGA1700-1851/AM4-AM5 Uyumlu CPU Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG COREFROZR AA13 WHITE 1x120mm LGA1700-1851/AM4-AM5 Uyumlu CPU Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI 500GB SPATIUM M450 Okuma 3600MB Yazma 3000MB PCIE 4.0 NVME M.2 SSD
MSI 500GB SPATIUM M450 Okuma 3600MB Yazma 3000MB PCIE 4.0 NVME M.2 SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston Beast RGB 16 GB (1x16) 6000 MHz CL36 KF560C36BBE2A/16 DDR5 Ram - idefix
Kingston Beast RGB 16 GB (1x16) 6000 MHz CL36 KF560C36BBE2A/16 DDR5 Ram ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Desktop (Masaüstü) Bellek Ram ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Logitech G515 Lightspeed Tkl Tactile Switch İngilizce Rgb Kablosuz Gaming Klavye (920-012539) - idefix
Logitech G515 Lightspeed Tkl Tactile Switch İngilizce Rgb Kablosuz Gaming Klavye (920-012539) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah - idefix
Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Kulaklık ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Logitech G G502 X Plus Kablosuz Hero 25K Sensörlü RGB Aydınlatmalı Oyuncu Mouse - Siyah - idefix
Logitech G G502 X Plus Kablosuz Hero 25K Sensörlü RGB Aydınlatmalı Oyuncu Mouse - Siyah ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Logitech Series 40 X 30 Cm Speed Parcbeny Gaming Çift Kat Kaymaz Destek Özelikli Oyuncu Mouse Pad - idefix
Logitech Series 40 X 30 Cm Speed Parcbeny Gaming Çift Kat Kaymaz Destek Özelikli Oyuncu Mouse Pad ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mousepad ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Vatan'dan aldıklarım indirimliydi şuan gözükmüyor. Sizce aldığım parçalar kaliteli mi 3 yıldan fazla süredir pc toplamadım eski laptopta geforce now ile oyun oynuyordum. Software çorbası olmaması için aynı marka ürünler almaya çalıştım. Ekran kartının en ucuzu beyaz olduğu için anakartı da beyaz aldım kasa siyah beyaz almak istemedim içi beyaz dışı siyah gibi oldu çok sırıtır mı? Full beyaz sistem gitsem (klavye, mouse ve kulaklık dahil) 3 bin lira felan fark çıkıyordu.