80 Bin Yeni Sistemin Son Haline Bi' Check-Up

Pahalı gibi

ya tam sevinniyim diyorum sistemi hzir ettim diye baska bisi cikiyo. saka bir yana eyw oneriler icin ben gidip biraaz daha akakcede kafa bozucam
Hocam o bütçede çok rahat 5070 ti toplarsınız bence beyaz diye fazla ücret ödemekten vazgeçin :D bu arada ramlerden birini alın 23.59 da indirim bitecek vatanda

Hocam o bütçede çok rahat 5070 ti toplarsınız bence beyaz diye fazla ücret ödemekten vazgeçin :D bu arada ramlerden birini alın 23.59 da indirim bitecek vatanda
yapma be suan alamam ama ya neyse kaacirdigimiz indirimlerin haddi hesabi yok zaten

Kanka bende bi hevesle beyaz sistem topladım kasada toz görümce deliriyorum her zaman her vakit silemem o yüzden bi sonraki sistemim kesinlikle siyah olucak. Hevesinizi kırmak istemem ama extra para berip beyaz yapacaksanız ben yaomayın hevesiniz aldıktan 2 3 saat sonra tozları üzerinde görünce gidiyor :(

yapma be suan alamam ama ya neyse kaacirdigimiz indirimlerin haddi hesabi yok zaten
Sağlık olsun hocam yav bu arada anakartı şunla değiştirin / 9407 TL buraya eklerken indirim bitince fiyat değişecektir.
Edit: bu arada iki anakartta çok benzer görünüşe önem verdiğiniz için ekledim fiyat artarsa gerek yok.

Son düzenleme:
Kanka bende bi hevesle beyaz sistem topladım kasada toz görümce deliriyorum her zaman her vakit silemem o yüzden bi sonraki sistemim kesinlikle siyah olucak. Hevesinizi kırmak istemem ama extra para berip beyaz yapacaksanız ben yaomayın hevesiniz aldıktan 2 3 saat sonra tozları üzerinde görünce gidiyor :(
siyah daha cok belli etmiyo mu ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri