GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,204
Pahalı gibi
Hocam o bütçede çok rahat 5070 ti toplarsınız bence beyaz diye fazla ücret ödemekten vazgeçinya tam sevinniyim diyorum sistemi hzir ettim diye baska bisi cikiyo. saka bir yana eyw oneriler icin ben gidip biraaz daha akakcede kafa bozucam
yapma be suan alamam ama ya neyse kaacirdigimiz indirimlerin haddi hesabi yok zatenHocam o bütçede çok rahat 5070 ti toplarsınız bence beyaz diye fazla ücret ödemekten vazgeçinbu arada ramlerden birini alın 23.59 da indirim bitecek vatanda
Sağlık olsun hocam yav bu arada anakartı şunla değiştirin / 9407 TL buraya eklerken indirim bitince fiyat değişecektir.yapma be suan alamam ama ya neyse kaacirdigimiz indirimlerin haddi hesabi yok zaten
siyah daha cok belli etmiyo mu yaKanka bende bi hevesle beyaz sistem topladım kasada toz görümce deliriyorum her zaman her vakit silemem o yüzden bi sonraki sistemim kesinlikle siyah olucak. Hevesinizi kırmak istemem ama extra para berip beyaz yapacaksanız ben yaomayın hevesiniz aldıktan 2 3 saat sonra tozları üzerinde görünce gidiyor![]()
Hayır hocam beyazda gri daha çok belli olur ama siyahta olmaz çünku sitah tonda gri çok gözükmez tercih yine sizin olsun ben deneyimimi söyledim.siyah daha cok belli etmiyo mu ya