Ev interneti için firma önerisi istiyorum

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Arkadaşlar yıllardan beri hem masaüstünden hemde telefondan komşudan kaçak kullanıyordum. Bugün gemimiz battı şifreyi değiştirmişler. Hız düşmeleriyle, pingle uğraşmak istemiyorum. Daha önce Türk Telekom 100 mbit vardı sıkıntısız çalışıyordu o zaman ama şimdi çok pahalıdır herhalde. Babamla ortak öderiz diye konuştuk. Bana hangi firmayı tavsiye edersiniz?

Ekipler bu sabah kurulum yaptı fakat internet problemi var. Gelip gidiyor hatta hiç yok. Modem kırmızı ışık yanıyor. Ben işteyim annem evde. Operatör akşam eve dönünce aramamı ve beraber modem arayüzüne bakacağımızı söyledi. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Siz böyle bir problem yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yıllardan beri hem masaüstünden hemde telefondan komşudan kaçak kullanıyordum. Bugün gemimiz battı şifreyi değiştirmişler. Hız düşmeleriyle, pingle uğraşmak istemiyorum. Daha önce Türk Telekom 100 mbit vardı sıkıntısız çalışıyordu o zaman ama şimdi çok pahalıdır herhalde. Babamla ortak öderiz diye konuştuk. Bana hangi firmayı tavsiye edersiniz?
Altyapı ne

Ekran görüntüsü 2025-11-06 201108.webp

altyapı önemli bende türktelekom 100mbpa kullanıyordum arza meydana geldi büyük tadilat yapılması lazım o da çok masraflı zaten fiber yavaş yavaş her yere geliyor yapacakalrını zannetmem dediler, bende taahütüm biter bitmez 200mbps kablonet'e geçtim+tv ile birlikte 600tl ödüyorum hatta dün kuruluma geldiler şuan çok rahatladım, altyapın varsa sende geç telefondan arayarak en fazla ne kadar desteklediğini öğrenebilirsin, kablonet vdsl adsl altyapısı kullanmıyor o nedenle de bir avantaj olabilir senin için mutlaka kontrol et.

altyapı önemli bende türktelekom 100mbpa kullanıyordum arza meydana geldi büyük tadilat yapılması lazım o da çok masraflı zaten fiber yavaş yavaş her yere geliyor yapacakalrını zannetmem dediler, bende taahütüm biter bitmez 200mbps kablonet'e geçtim+tv ile birlikte 600tl ödüyorum hatta dün kuruluma geldiler şuan çok rahatladım, altyapın varsa sende geç telefondan arayarak en fazla ne kadar desteklediğini öğrenebilirsin, kablonet vdsl adsl altyapısı kullanmıyor o nedenle de bir avantaj olabilir senin için mutlaka kontrol et.
Kablonet'in altyapısı farklı mı oluyor anlayamadım. Neyi kontrol etmem gerekiyor?

Kablonet'in altyapısı farklı mı oluyor anlayamadım. Neyi kontrol etmem gerekiyor?
kablonetin altyapısı farklı oluyor, o nedenle ne kadar alabileceğinizi mutlaka kontrol edin demek istedim sizin paylaştığınız görselde vdsl'den alabileceğiniz maks hız yazıyor. turksatkablo.com.tr sitesi resmi orijinal sitesidir, bir çok sahte sitesi var bilginize. İnternet tv kutularındaki gibi rg6 kablosuyla geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1762449926796.webp

İnternet+ TV fiyatları bu şekilde

Son düzenleme:
Hocam vdsl 100 mbit kullanacaksınız zaten. Netspeed/millenicom/turknet diger isslere gore daha bilindikler.ben millenicom kullaniyorum bir sorun gormedim henuz. İlk 3/4 ay 400 sonra 690 lira oluyor. Arkadaşını getir kampanyasiylada 1 aylik ödeme 6 aya bölünmüş sekilde indirimi oluyor. Sormak istesiginiz birsey varsa sorabilirsiniz. Geçmeyi dusunursenizde kod verebilirim.

Kabloneti 3 farklı şehirde 4 farklı evde kullandım, hep çok stabil ve kaliteli hizmet veridler. Benim için en iyisi.

Netspeed ile görüşmüştüm. Yarın kurulum için gelecekler, eklerim düşüncelerimi.

Ekipler bu sabah kurulum yaptı fakat internet problemi var. Gelip gidiyor hatta hiç yok. Modem kırmızı ışık yanıyor. Ben işteyim annem evde. Operatör akşam eve dönünce aramamı ve beraber modem arayüzüne bakacağımızı söyledi. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Siz böyle bir problem yaşadınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri