Monitör vs ssd için kasım ayı indirimleri beklenir mi?

Ssd de umudum yok hocam. İnsanlara tavsiye için fln bakıyorum ama samsung ssdler gg diğerlerini de detaylı bilmiyorum. Tek içime sinen WD, Samsung, Kingston SSD oluyor.
Kioxia pro da iyi bence 2tb 6.1k 6.2k ya geliyor keşke 5.5k 5k civarlarında olsa daha iyi bence ben 2TB bakıyorum minimum

Yani zaten teorik olarak gidiyoruz, burada hiç kimse içerik üreticisi fln değil belki zamanında almış oluyoruz iade fln öyle konuşuyoruz. Ne yani her sene çıkan atıyorum 50 küsür monitörü de denemiş olamayız. RTINGS'in bile hala denemediği modeller var üstünden yıllar geçse de
Profesyonel incelemecilerin önerdiği monitörleri alıp memnun olmayanlar var, yani bende bunu anlatmaya calısıyorum. Herkes beğenmek zorunda değil, beklentini karşılamamış olabilir. Sırf beğenmedin diye saldırıya geçmek zorunda değilsin, ürünü iade edebilirsin mesela.

Profesyonel incelemecilerin önerdiği monitörleri alıp memnun olmayanlar var, yani bende bunu anlatmaya calısıyorum. Herkes beğenmek zorunda değil, beklentini karşılamamış olabilir. Sırf beğenmedin diye saldırıya geçmek zorunda değilsin, ürünü iade edebilirsin mesela.
Aynen öyle haklısınız

Ssd de umudum yok hocam. İnsanlara tavsiye için fln bakıyorum ama samsung ssdler gg diğerlerini de detaylı bilmiyorum. Tek içime sinen WD, Samsung, Kingston SSD oluyor.
yaklaşık 3 sene önce Trendyol'dan Hi level 512 gb sata 3 ssd almıştım fakat çok araştırma yapmadan almıştım, bozuldu. Sahte olup olmadığından emin değilim tek emin olduğum sata 3 ssd ihtiyacımın olduğu ama bu piyasada iyi fiyata bulmak zor gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,136
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri