🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

pulse gayet güzel kart, nitro+ görünüş dışı aşırı gerekli değil. pulse'a undervolt falan da yapsan herhalde 1000 rpm bile çalışmaz fanı soğutma iyi.
Undervoltlu bile fanların 1500rpm döndüğü oyunlar var ama fanlar çok sessiz duyulmuyor bile döndükleri.

konudan bağımsız nvidia tarafında da güzel indirim var gibi duruyor siz olsanız şu kartlardan hangisini tercih ederdiniz ?

servis olaylarından dolayı msı derim.

eger taksitli alacaksan hepsiburada da 32.500 e vade farksız 10 taksitli var eger nakit alacaksan ne yap et nitro plus modelini al 33 e cidden iyi top tier kart ama pulsede kötü degil nakit alacaksan cidden iyi fiyatlar
Bu kart ile bir sistem yaptim konuma bakar mısın nasıl sence ?

pulse gayet güzel kart, nitro+ görünüş dışı aşırı gerekli değil. pulse'a undervolt falan da yapsan herhalde 1000 rpm bile çalışmaz fanı soğutma iyi.
sadece oyun değil iş içinde kullanacaktım. fakat llm işleri için cuda çekirdekleri yetersizmiş bazı forumlarda öyle gördüm. o yüzden mecbur nvidiaya kayacağım gibi. teşekkürler yardımınız için

9070xt pulse alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz? bu ay bi ekran kartı çözmek istiyorum. sizce başka fırsatlar beklemeli miyim? aynı şekilde bi 240hz monitör bekliyorum
3 aydır 9070xt pulse kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım

10 ay taksitli girmek mi 3 k ucuza 3 taksit girmek mı daha mantıklı arkadaşlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri