ana odak oyun değil yani ben az oyun oynarım sadece performansını seviyorum, s24fe de şarj gücü pil kapasitesi , samsungun bu gibi özellikleri tarihe eser artık on numara cihazlar üretiyo kamerasıda güzel ama lap bi koyuyo telefon kısa sürede bitiyo şarjı doldurim desen sanarsın elektrikli araba şarj ediyon 2Ne gibi mesela hocam? Honor 400 ünde eksisi güncellemesi bitti sayılır. Ha güzel telefon baya özellikli ona lafım yok ama yurt dışında 6 sene bize 3 sene veriyor güncellemeyi. Eğer oyun amacınız yoksa x7 pro silebilirsiniz.
Telefonu çok yoğun kullanan birisi değilseniz 1 günü çıkartır hocam. Ama evet haklısınız. Rakipleri 120w 6000 7000 mahlar falan koyarken geri kaldılar ama bir Yandanda haklılar. Sütten ağızları yandı yoğurdu üfleyerek yiyorlar. Oyun amaçlı değilse x7 proya gerek yok bence kamera ve yazılımdan veriyorsunuz baya.ana odak oyun değil yani ben az oyun oynarım sadece performansını seviyorum, s24fe de şarj gücü pil kapasitesi , samsungun bu gibi özellikleri tarihe eser artık on numara cihazlar üretiyo kamerasıda güzel ama lap bi koyuyo telefon kısa sürede bitiyo şarjı doldurim desen sanarsın elektrikli araba şarj ediyon 2
rakiplerinden çok geri kaldılar sırf akılları başlarına gelsin diye miletin gidip samsung almaması lazım, şuanlık honor 400 ü gözüme kestirdim şubatta maaş zammını beklicem gibi ama o zaman honor 400 pro kesinlikle canavar gibi duruyoTelefonu çok yoğun kullanan birisi değilseniz 1 günü çıkartır hocam. Ama evet haklısınız. Rakipleri 120w 6000 7000 mahlar falan koyarken geri kaldılar ama bir Yandanda haklılar. Sütten ağızları yandı yoğurdu üfleyerek yiyorlar. Oyun amaçlı değilse x7 proya gerek yok bence kamera ve yazılımdan veriyorsunuz baya.
Hocam bence geri değiller o kadar. Ekran kalitesi mesela çok çok üst düzey. İşlemcilerde güzel. Yazılım olarak çığır açtılar. Bi batarya kısmı kötü ve geride kalıyor ama onun dışında çoğu şeyde baya iyiler. Honor 400 dediğim gibi güzel ama güncellemesi bitti bile. Ben şuna kızıyorum. Bir ara bu telefonu 14k ya verdiler hadi fiyat hatası şu bu. Normal fiyatı 18 civarı sanırım sonra 20 şeri gördü. Şimdi yine düşmüş sanırım. Birde yurt dışına 6 sene verirken bize 3 sene vermesi kötü. Ama onun dışında gayet güzel telefon her ikiside.rakiplerinden çok geri kaldılar sırf akılları başlarına gelsin diye miletin gidip samsung almaması lazım, şuanlık honor 400 ü gözüme kestirdim şubatta maaş zammını beklicem gibi ama o zaman honor 400 pro kesinlikle canavar gibi duruyo
Güzel ya ön kamerası çok iyi diyemem ama arka kamerası çok başarılıkamerası nasıl
ya ülkemize pek yatırım yapılmıyor o konulardada, acaba prosu için durum nedir biliyomusunHocam bence geri değiller o kadar. Ekran kalitesi mesela çok çok üst düzey. İşlemcilerde güzel. Yazılım olarak çığır açtılar. Bi batarya kısmı kötü ve geride kalıyor ama onun dışında çoğu şeyde baya iyiler. Honor 400 dediğim gibi güzel ama güncellemesi bitti bile. Ben şuna kızıyorum. Bir ara bu telefonu 14k ya verdiler hadi fiyat hatası şu bu. Normal fiyatı 18 civarı sanırım sonra 20 şeri gördü. Şimdi yine düşmüş sanırım. Birde yurt dışına 6 sene verirken bize 3 sene vermesi kötü. Ama onun dışında gayet güzel telefon her ikiside.
Knk bu sene çıkmış telefonun güncellemesi nasıl bitti sayılır, şaka mı yapıyorsunHocam bence geri değiller o kadar. Ekran kalitesi mesela çok çok üst düzey. İşlemcilerde güzel. Yazılım olarak çığır açtılar. Bi batarya kısmı kötü ve geride kalıyor ama onun dışında çoğu şeyde baya iyiler. Honor 400 dediğim gibi güzel ama güncellemesi bitti bile. Ben şuna kızıyorum. Bir ara bu telefonu 14k ya verdiler hadi fiyat hatası şu bu. Normal fiyatı 18 civarı sanırım sonra 20 şeri gördü. Şimdi yine düşmüş sanırım. Birde yurt dışına 6 sene verirken bize 3 sene vermesi kötü. Ama onun dışında gayet güzel telefon her ikiside.
O da aynı 3 sene. 2025 den 2028 e kadar falan olması lazım. 2026ya girdik bile sayılır.ya ülkemize pek yatırım yapılmıyor o konulardada, acaba prosu için durum nedir biliyomusun
2026 geldi say 2 sene kalmış oluyor. 2 senede zaten çok az bir süre diğer rakiplerine göre. Samsung un daha 2031 e kadar güncelleme alacak mesela s24fe bu ise en fazla 2028 e kadar.Knk bu sene çıkmış telefonun güncellemesi nasıl bitti sayılır, şaka mı yapıyorsun
knk samsung 7 yıl günelleme vermezken de insanlar kullanıyordu, bu kadar abartmasan mı? hem s24fe nin 7 yıl güncelleme alması biraz komik çünkü 8 GB Ram li bir telefon her güncelleme sonrası hantallaşacak, çok uzun süre kullanamayacaksın yani, 7 yıl güncelleme konusu amiral gemisi telefonlar için konuşulabilir, donanımları yüksek olduğu için gelecek olan güncellemeleri kaldırabilirler belki, bu arada telefon 2025 in ocak ayında çıkmadı, yaptığın mantıkta saçma yani knksO da aynı 3 sene. 2025 den 2028 e kadar falan olması lazım. 2026ya girdik bile sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2026 geldi say 2 sene kalmış oluyor. 2 senede zaten çok az bir süre diğer rakiplerine göre. Samsung un daha 2031 e kadar güncelleme alacak mesela s24fe bu ise en fazla 2028 e kadar.
Evet 7 sene güncelleme çok önemli değil ama sorun yurt dışına 6 sene verip bize 3 vermesi. S24fe kaldıramıyorsa a16 lar falan çok gereksiz sizin gözünüzde. Ayrıca adamlar onu düşünüp ona göre çıkartırlar herhalde güncellemeyi. 1 güncelleme yaptık diye telefon ölmesin bir zahmet.knk samsung 7 yıl günelleme vermezken de insanlar kullanıyordu, bu kadar abartmasan mı? hem s24fe nin 7 yıl güncelleme alması biraz komik çünkü 8 GB Ram li bir telefon her güncelleme sonrası hantallaşacak, çok uzun süre kullanamayacaksın yani, 7 yıl güncelleme konusu amiral gemisi telefonlar için konuşulabilir, donanımları yüksek olduğu için gelecek olan güncellemeleri kaldırabilirler belki, bu arada telefon 2025 in ocak ayında çıkmadı, yaptığın mantıkta saçma yani knks
knk 6 yıl güncelleme alsa bu telefonu kullanamazsın o güncellemelerle, Yeni Android sürümleri her yıl biraz daha fazla kaynak kullanır, evet samsungun 7 yıl güncellemesi birçok telefonu için reklamı yapılacak bir unsur değil. Şu telefonlarda bu tip şeyleri çok önemliymiş gibi konuşmaya gerek yokEvet 7 sene güncelleme çok önemli değil ama sorun yurt dışına 6 sene verip bize 3 vermesi. S24fe kaldırıyorsa a16 lar falan çok gereksiz sizin gözünüzde. Ayrıca adamlar onu düşünüp ona göre çıkartırlar herhalde güncellemeyi. 1 güncelleme yaptık diye telefon ölmesin bir zahmet.
Telefonun ocak ayında çıkmadığını bende biliyorum mayıs ayında çıktı. Fark ettiysen aynı tarifeyi samsungda uyguladım ki samsungda eylülde çıktı. O hesapla samsung dahada öne geçiyor.