Ben çok önemli demedim zaten. Ayrıca markalar düşünemiyor mu bu kadar uzun kullanılamicağınıda veriyorlar? Optimize edip yine kullandırırlar. One iu 7 8 birçok eski telefonlarında kullanılıyor hala Samsungun. Evet s serileri ama ama hala cayır cayır. S21fe de falan gayet kullanılıyor. Arkadaşımda da s22 vardı ama yavaşlamak yerine hızlandı. Senede 1 alıyorlar evet ama yine önemli. Düşün One iu 6 ve 7 farkını. Hemen hemen senede 1 aldıkları için honorun önünde 2 samsungun önünde 5 6 güncelleme daha var. Evet güncelleme almamak dünyanın sonu değil. Şahsen ben redmi note 8 pro kullanıyorum güncellemesi biteni çok oldu. Ama gündelik ve uzun ömürlülük açısından kullanıcak birisi için önemli. Honor 400 ve 400 proya telefon olarak lafım yok. Onlarda çok güzel telefonlar. Teknik anlamda baya başarılılar.knk 6 yıl güncelleme alsa bu telefonu kullanamazsın o güncellemelerle, Yeni Android sürümleri her yıl biraz daha fazla kaynak kullanır, evet samsungun 7 yıl güncellemesi birçok telefonu için reklamı yapılacak bir unsur değil. Şu telefonlarda bu tip şeyleri çok önemliymiş gibi konuşmaya gerek yok
samsungun bu bütçedeki telefonlarında reklam olarak kalıyor, her telefonda aynı etkiyi oluşturmuyor güncelleme, bende redmi note 8 pro kullandım 5 sene, sende kullanıyormuşsun, çokta önemli olmadığı malum sende biliyorsun ama her mesajda belirtmişsin, amiral gemisi telefonları karşılaştırsak samsungun güncelleme desteğini kağıt üstünde artı olarak yazarız ama bunlarda konuşmaya bile gerek yokBen çok önemli demedim zaten. Ayrıca markalar düşünemiyor mu bu kadar uzun kullanılamicağınıda veriyorlar? Optimize edip yine kullandırırlar. One iu 7 8 birçok eski telefonlarında kullanılıyor hala Samsungun. Evet s serileri ama ama hala cayır cayır. S21fe de falan gayet kullanılıyor. Arkadaşımda da s22 vardı ama yavaşlamak yerine hızlandı. Senede 1 alıyorlar evet ama yine önemli. Düşün One iu 6 ve 7 farkını. Hemen hemen senede 1 aldıkları için honorun önünde 2 samsungun önünde 5 6 güncelleme daha var. Evet güncelleme almamak dünyanın sonu değil. Şahsen ben redmi note 8 pro kullanıyorum güncellemesi biteni çok oldu. Ama gündelik ve uzun ömürlülük açısından kullanıcak birisi için önemli. Honor 400 ve 400 proya telefon olarak lafım yok. Onlarda çok güzel telefonlar. Teknik anlamda baya başarılılar.
A16 falan için okeyim bu dediğinde bence s serileri için gayet güzel ve kullanışlı. Ha evet ne kadar gerekli tartışılır. Ama s24fe de güncelleme dışında kötü bir telefon değil ve yazılım olarak daha üst honordan.samsungun bu bütçedeki telefonlarında reklam olarak kalıyor, her telefonda aynı etkiyi oluşturmuyor güncelleme, bende redmi note 8 pro kullandım 5 sene, sende kullanıyormuşsun, çokta önemli olmadığı malum sende biliyorsun ama her mesajda belirtmişsin, amiral gemisi telefonları karşılaştırsak samsungun güncelleme desteğini kağıt üstünde artı olarak yazarız ama bunlarda konuşmaya bile gerek yok
f7 alın hocam. Oyun içinse tabii.gurmeleri bulmuşken sorayım,
yurtdışından
x7 pro 10k (12 256)
f7 12.5k (12 256) hangisini almalıyım.
2028 e zaten telefon değiştirilir diye düşünüyorum sürekli güncelliyolar 2 yıl sonraki alt segment bugünün üst segmentiyle kafa kafaya kalıyo 2 yıldabir telefon tdeğiştirilerek gidilebilir gibi, ama honor hiç kullanmadım o biraz soru işareti bıraktı kafamdaO da aynı 3 sene. 2025 den 2028 e kadar falan olması lazım. 2026ya girdik bile sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2026 geldi say 2 sene kalmış oluyor. 2 senede zaten çok az bir süre diğer rakiplerine göre. Samsung un daha 2031 e kadar güncelleme alacak mesela s24fe bu ise en fazla 2028 e kadar.
Yani o da var. O daha çok kişiye ve bütçeye bakıyor hocam. Kimide aliyim çok uzun süreler sorunsuz kullaniyim diyor. Kısa sürelerde telefon değiştiriyorsanız çok kafanızı yormayın bence. Alın geçin beğenmezseniz biraz kullanır değiştirirsiniz. Teknoloji bence son zamanlarda öyle aşırı gelişmiyor ve çok büyük farklar katmıyorlar. Genelde işlemci değişiyor daha çok. Mesela s23 ultra bile günümüz için çok yeterli ve iyi ya da 14 pro max. Gündelik kullanıcak birisi zaten o değişimleri çok hissetmez ama oyun oynayan ya da tüm özelliklerini kullananlar hissedebilir belki.2028 e zaten telefon değiştirilir diye düşünüyorum sürekli güncelliyolar 2 yıl sonraki alt segment bugünün üst segmentiyle kafa kafaya kalıyo 2 yıldabir telefon tdeğiştirilerek gidilebilir gibi, ama honor hiç kullanmadım o biraz soru işareti bıraktı kafamda
çok haklısınız ama işte tek sıkıntı ya android güncelleniyor ya telefona bişiler oluyor zaman geçtikce kendinden güçsüz olup yeni çıkmış telefonlardan daha zayıf hale geliyor o çok can sıkıcı bi durumYani o da var. O daha çok kişiye ve bütçeye bakıyor hocam. Kimide aliyim çok uzun süreler sorunsuz kullaniyim diyor. Kısa sürelerde telefon değiştiriyorsanız çok kafanızı yormayın bence. Alın geçin beğenmezseniz biraz kullanır değiştirirsiniz. Teknoloji bence son zamanlarda öyle aşırı gelişmiyor ve çok büyük farklar katmıyorlar. Genelde işlemci değişiyor daha çok. Mesela s23 ultra bile günümüz için çok yeterli ve iyi ya da 14 pro max. Gündelik kullanıcak birisi zaten o değişimleri çok hissetmez ama oyun oynayan ya da tüm özelliklerini kullananlar hissedebilir belki.
Ya yeni çıkmış telefonlardan daha zayıf hale geliyor diye canınızın sıkılması saçma. (ben mi yanlış anladım bilmiyorum tam anlayamadım) o düşünceyle her sene yeni telefon çıkıyor öyle olunca her sene her sene almak lazım gibi oluyor. Birde sadece genelde işlemci açısından biraz iyileştirme oluyor onun dışında amiral gemileri tarafında çok fazla iyileştirme olmuyor. Güncelleme ise en azından samsung tarafında düzgün. S21fe s22 falan güncelleme almış ve sıkıntı yaşamamış eski telefonlardan mesela.çok haklısınız ama işte tek sıkıntı ya android güncelleniyor ya telefona bişiler oluyor zaman geçtikce kendinden güçsüz olup yeni çıkmış telefonlardan daha zayıf hale geliyor o çok can sıkıcı bi durum