falanfilanuyesi
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Ürün platform platform geziyor, bir sonraki yer neresi olacak bakalım. 
5.5 yıldır redmi note 9 pro kullanıyorumturkcelden 4 taksitle alsam 10800 e geliyor bilemedim çok araftayımbeni 5 sene minimum götürmeli whatsapp busınes insta ve banka uygulamaları için
Türkcell taksit yapıyor muturkcelden 4 taksitle alsam 10800 e geliyor bilemedim çok araftayımbeni 5 sene minimum götürmeli whatsapp busınes insta ve banka uygulamaları için
taksiti nasıl yapıyoruz?turkcelden 4 taksitle alsam 10800 e geliyor bilemedim çok araftayımbeni 5 sene minimum götürmeli whatsapp busınes insta ve banka uygulamaları için
10bin tl altında satılan tüm telefonlar giriş segment. Genellikle düşük kalitede, helio g99 işlemcili, kamera sensörleri dandik, yazılımı kötü lcd ekranlı telefonlar oluyo. Bu telefonda ise malzeme kalitesi amiral gemileri seviyesinde. Çok daha güçlü sd778g+ işlemciyle, sony ve samsung kamera sensörleriyle, ufs 3.1 depolama biçimiyle +kaliteli oled ekranla geliyo. Yazılım güncellemesi almasada yazılımı oldukça stabil. Şu an değil 10bin, 14bin altına alabileceğin en iyi telefonBu telefonun olayı ne sürekli paylaşılıyor? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Anneme telefon arıyorum sizce alınır mı? Önerir misiniz. Adını ilk defa duyduğum için soruyorum.
2 Arayüzü var klasik androidi de kullanabiliyosun. Ben anneme aldım çokta beğendiben de anneme düşünüyordum ama biraz genç işi gibi duruyor arayüzü falan.
n11'de ki satışta da taksit yoktu. 3 kartımıda denedim taksit açılmadı.n11 satışında taksit görünüyordu 2-3 taksit n11 gerçekten taksit yapabiliyor muydu yoksa öyle mi görünüyor.
Teşekkürler n11 de taksit seçeneğini kaçırdım diye düşünmüştümn11'de ki satışta da taksit yoktu. 3 kartımıda denedim taksit açılmadı.
İnşallah vardır yoksa iade. Akbil yüklemeden yapamam ben.NFC Özelliği yok sanırım bunda bilen var mı