❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

Hanım gördü şimdi istiyor bunu. Honor 200 den geçilir mi sizce ? 200 daha iyi gibi sanki kağıt üstünde.

sepete eklerken seçenek 12gb ram gösteriyor ama sepete eklenen ürün 8gb olan. Sipariş tamamlanınca mı 12 GB olarak görünüyor?

Hanım gördü şimdi istiyor bunu. Honor 200 den geçilir mi sizce ? 200 daha iyi gibi sanki kağıt üstünde.
Yok geçilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YA BU TELEFONU TAKSİTLİ ALAMIYORMUYUZ PEŞİN FİYATINA 2 SAATTİR ARASTIRIYORUM BULAMIYORUM DELİRİCEM
Taksit telefonlarda yok. Bddk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sepete eklerken seçenek 12gb ram gösteriyor ama sepete eklenen ürün 8gb olan. Sipariş tamamlanınca mı 12 GB olarak görünüyor?
Hepsi hikaye 12yi bir yerde gör tamam sonra kargo ile karşılaştır;)

YA BU TELEFONU TAKSİTLİ ALAMIYORMUYUZ PEŞİN FİYATINA 2 SAATTİR ARASTIRIYORUM BULAMIYORUM DELİRİCEM
Hocam 20.000 TL ye kadar 12 ay kredi ile alınabiliyor telefonlar. Mesela ben anneme almıştım Samsung A36 12 ay 0 faiz ama alışgidiş vardı kapandı şimdi. Bazen kampanyalar oluyor vatanda falan 0 faiz 12 ay. Araştırmak lazım.

öyleyse anında yapıştırırım ama bana denilen bu değildi. tekrar soracağım.
sabah 8 de açılıyorlarmış sabah yine sorarız. önceki sorduğumda bana hatalı girildi 8gb lik gönderilecek dendi müşteri hizmetlerinin yalancısıyım artık ve 14k bandına tekrar gelir mi diyede eklemiştim. kasım ayı içerisinde indirimler devam edecek takipte kalın o fiyatlara tekrar iner mi kesin bilgi veremem dedi. şimdilik dursun bakalım. diğer arkadaşlarında dediği gibi alanlar en kötü geri iade eder. iyi geceler herkese.

• Beğen
Reaksiyonlar: linx
Arkadaşlar bu honorun olayı nedir? İlk defa duyuyorum bu markayı. Çok mu iyi özellikleri fln pek anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,209
Üyeler
184,411
Son üye
honorprodelisi
Geri