Öneri 2K / 27″ / IPS / 10–12k bütçe — Monitör Öneri ve deneyimler?

Beratea

80+
Reaksiyon skoru
10
Selam, 10.000–12.000 TL bütçem var. Aradığım kriterler: 27 inç, 2K (2560×1440), IPS panel (renkler ve görüş açıları önemli), tercihen yüksek yenileme hızı (en az 144Hz), Adaptive-Sync desteği, DP bağlantı ve VESA montaj olsun. Kullanım: hikayeli oyunlar + ara sıra rekabetçi oyun; renk doğruluğu biraz önemli ama profesyonel seviye gerekmiyor.

Bu bütçeye göre hangi modelleri önerirsiniz? Her öneride artı/eksi (ör.: IPS glow, ghosting, panel uniformity, servis/garanti durumu) belirtirseniz sevinirim. Türkiye’de servis/garanti sorunları olan markalar varsa uyarın lütfen. Teşekkürler.

Selam, 10.000–12.000 TL bütçem var. Aradığım kriterler: 27 inç, 2K (2560×1440), IPS panel (renkler ve görüş açıları önemli), tercihen yüksek yenileme hızı (en az 144Hz), Adaptive-Sync desteği, DP bağlantı ve VESA montaj olsun. Kullanım: hikayeli oyunlar + ara sıra rekabetçi oyun; renk doğruluğu biraz önemli ama profesyonel seviye gerekmiyor.

Bu bütçeye göre hangi modelleri önerirsiniz? Her öneride artı/eksi (ör.: IPS glow, ghosting, panel uniformity, servis/garanti durumu) belirtirseniz sevinirim. Türkiye’de servis/garanti sorunları olan markalar varsa uyarın lütfen. Teşekkürler.
Ben bunu kullanıyorum. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Bir de buna benzer AOC nin vardı
Bir de bugün birisi paylaşmıştı, MSI 2K 180 Hz 7.500 TL idi sanırım

Ben bunu kullanıyorum. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Bir de buna benzer AOC nin vardı
Çıktığı günden beri takipteyim deneyimlerinizi aktarır mısınız?

Şununla arasında kaldım çok,sistemim beyaz olacak inşallah Philips tercihi çok işime gelir.

Teşekkürler dostum, Philips Evnia baya iyi duruyor, hele o 260 Hz kısmı efsane. MSI 2K 180 Hz olan modelleri de bakacağım, 7.500 TL civarı olursa fiyat/performans bomba olur. AOC benzerlerini de karşılaştıracağım, panel ve servis durumu belirleyici olacak gibi.

Çıktığı günden beri takipteyim deneyimlerinizi aktarır mısınız?

Şununla arasında kaldım çok,sistemim beyaz olacak inşallah Philips tercihi çok işime gelir.
PC toplamak aklımızda yoktu, MSI indirime girmişti beyaz, 180 Hz.
Bir arkadaş Philipsi tavsiye etti, sistem topladık :)
Valla memnunum şimdilik, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. OC yapmadan 240 Hz de kullanıyorum 8 bit de. 200 Hz e alırsan 10 bit te kullanabilirsin.
Tek şikayetim, PC yi kapatınca monitörün sağ alttaki ışığı kapanmıyor, yanıp sönüyor ona gıcık oldum :)

PC toplamak aklımızda yoktu, MSI indirime girmişti beyaz, 180 Hz.
Bir arkadaş Philipsi tavsiye etti, sistem topladık :)
Valla memnunum şimdilik, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. OC yapmadan 240 Hz de kullanıyorum 8 bit de. 200 Hz e alırsan 10 bit te kullanabilirsin.
Tek şikayetim, PC yi kapatınca monitörün sağ alttaki ışığı kapanmıyor, yanıp sönüyor ona gıcık oldum :)
Ha evet geçen bir konuda da aynısını yazmıştınız hatırladım bit olayı aklıma takılmıştı çok fark ediyor mu 10 ve 8 yani üzer mi 8 de kullanmak

Ha evet geçen bir konuda da aynısını yazmıştınız hatırladım bit olayı aklıma takılmıştı çok fark ediyor mu 10 ve 8 yani üzer mi 8 de kullanmak
Çok ince eleyen birisi değilim ya. Zaten 240 Hz de kullanıyorum. Fiyatı ucuz diye korkarak aldım ama gerçekten iyi ki almışım diyorum. Komple beyaz setup yaptırdı bana :)

@Tayfuns

@Tayfunns sizin öneriniz var mı?

27m2n35001pa ve Q27g4zr. Muadil ürünler. İkisini de öneririm.

27m2n35001pa ve Q27g4zr. Muadil ürünler. İkisini de öneririm.
Hocam bu modeli araştırıyorum fikriniz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri