Bot basmışsın botlar düşerArkadaşlar merhaba dün akşam 100 civarında takipçim vardı sonrasında bu 99 98 diye düştü sabah uyandığımda ise 70 e kadar düşmüş ama kimse çıkmamış takipten ve bu saatte 13 takipçiye düştü hesabım bu sorunu nasıl çözebilirim.
Hayır hocam hesabımdaki herkesi tanıyorum ama.Bot basmışsın botlar düşer))
İnsanlarla aranı iyi tutarak.(Şaka)Arkadaşlar merhaba dün akşam 100 civarında takipçim vardı sonrasında bu 99 98 diye düştü sabah uyandığımda ise 70 e kadar düşmüş ama kimse çıkmamış takipten ve bu saatte 13 takipçiye düştü hesabım bu sorunu nasıl çözebilirim.
Yok yok hocam hesabımda kimse yok veya beni çıkaracak hani 13ten fazla kişi var hesabımda zaten ama hepsini tanıyorum normal günlük hayatta bot değiller.ya hesabında başka birisi var ve herkesi çıkartıyor, ya herkes senden enfret etmeye başladı ve seni çıkarıyor ya da bot basmışsın ve doğal olarak düşüyor.
Onuda şimdi denedim ama hocam olmadı tek bende böyle gözükmüyor herkesde böyle instagram ayarlarından şikayette bulun diyordu ordan 3 4 kere talep attım bir yanıt yok hala.87 kişiyle bi anda polemik yaşamadığını varsayarak, hesaptan gir çık yapmayı denedin mi?
İfşan çıkmış olabilir miArkadaşlar merhaba dün akşam 100 civarında takipçim vardı sonrasında bu 99 98 diye düştü sabah uyandığımda ise 70 e kadar düşmüş ama kimse çıkmamış takipten ve bu saatte 13 takipçiye düştü hesabım bu sorunu nasıl çözebilirim.