Kulaklıkta hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz mu?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
94
Merhaba arkadaşlar 3 tane kulaklık arasında kaldım. 1.Logitech Astro A50 2. Razer BlackShark V3 Pro 3. SteelSeries Nova Pro hangisi daha iyidir? Ve kulaklıklarda hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz diyafram mı?

Knkm v3 ile nova pro kullandım nova pro farklı dünya
Hocam Razer Blackshark v3 düz mü pro olanı mı kullandınız acaba birde acaba nova pro alsam basslar nasıl olur acaba ben çok basslı kulaklık seviyorum en iyi bassı hangisi verir ki acaba ya.

Hocam Razer Blackshark v3 düz mü pro olanı mı kullandınız acaba birde acaba nova pro alsam basslar nasıl olur acaba ben çok basslı kulaklık seviyorum en iyi bassı hangisi verir ki acaba ya.
Pro 2023 kullandım nova prodada wireless modelini kullanıyom bass ile işim olmadığından pek bilgm yok o konuda

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Pro 2023 kullandım nova prodada wireless modelini kullanıyom bass ile işim olmadığından pek bilgm yok o konuda
peki anladım hocam teşekkür ederim peki dağlar kadar fark var ve nova pro farklı dünya dediniz acaba hangi konuda ses yüksekliği açısından mı ses kasma açısından mı ?

peki anladım hocam teşekkür ederim peki dağlar kadar fark var ve nova pro farklı dünya dediniz acaba hangi konuda ses yüksekliği açısından mı ses kasma açısından mı ?
Hocam batarya konusu mükemmel dac konusu çok iyi uygumala rahatlığı var ve kullanımı rahat

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,935
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri