İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Almaya niyetlendim size yedek ped gelmiş fakat gaminggen sitesinde sorulan soruda çıkmıyor demişler ikilemde bıraktı beni.
1762627050659.webp

Edit:TTden gelen 300 tl ile çektik bakalım siyahından peşine 3 taksit.

Son düzenleme:
bu iyzico hesabıma para gonderdım banka hesabımdan hala hareket yok yarım saattır gecmedı para nasıl iş anlmadım

Bu kulaklık anlamadığım şekilde Mchose V9 Pro dan daha ucuz ama bir konuda içimde şüphe kaldı 300 gram sizce ağır mı ?

İyzicoya para gonerdık valör atamış ayın 10 unda para gecıcek dıyor işe bak ya

İptal talebi açtım gidip idefixden daha ucuza aldım, umarım çabucak paramı iade ederler.

en ucuz 2482 TL'ye geliyor
türk telekomlu birisini bul mobil uygulamadan kampanyalardan kuponunu versin sana idefixte kullan

Hocam tam olarak nerde kod bulamadık türk telekom uygulamasında.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Almaya niyetlendim size yedek ped gelmiş fakat gaminggen sitesinde sorulan soruda çıkmıyor demişler ikilemde bıraktı beni.Alıntıyı görüntüle
Edit:TTden gelen 300 tl ile çektik bakalım siyahından peşine 3 taksit.
Yedek pad geliyor yanlış yazmışlar. V9 proda yok yedek pad.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kulaklık anlamadığım şekilde Mchose V9 Pro dan daha ucuz ama bir konuda içimde şüphe kaldı 300 gram sizce ağır mı ?

Hayır değil. Ortalama zaten 270-400g arası.

Arkadaşlar özelden idefix davet kodu atar mısınız ?

Arkadaşlar, şimdi sipariş verdim ama siparişlerim kısmına düşmedi. Sizde görünüyor mu? Parayı çekmiş ama

Arkadaşlar, şimdi sipariş verdim ama siparişlerim kısmına düşmedi. Sizde görünüyor mu? Parayı çekmiş ama
Siteye üyeliğin yoksa ondan yapabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri