FKBnin nasıl kesin cevabı oluyor verdiler mi sorularıÖnümde yks sınavı var ve ilk 10k ya girmek istiyorum.Bu gidişle ortalamam 80 gibi olacak ve yks de baya beni aşağı çekecek.Bundan korkuyorum.Fizik kimya biyoloji gibi dersler kesin cevapları olduğu için onlardan çalışıp 100 aldım.Diğer derslere hele edebiyata 1 hafta önceden full okuldan gelince çalışıyordum.Ona rağmen hocanın saçma puan kırması yüzünden çok düşük aldım.Okulumda böyle bir kaç hoca var benim sınıfıma da en sorunluları gelmiş.Ne yapmam lazım?Sınıf da değiştiremiyorum.Meb kendi rastgele dağıtıyormuş artuk.Değişim yapamıyorlarmış
Yok hocam şey anlamında metin yazma falan yok bilgi soruları ya o anlamda dedim.Sorular tek cevaplı olduğu için yaptıysam tam puan yapmadıysam üstünü çiziyor hoca işteFKBnin nasıl kesin cevabı oluyor verdiler mi soruları
Anladım hocam evet obp önemli ama aşırı kasmaya gerek yok he aşırı önemserseniz gidin ailenizle müdürle falan konuşun sözlülerle birlikte o 61 yaklaşık 90a yükseliyor zaten bedenle ve diğer derslerle vs beraber obp en kötü 95 96 olur. 10k istiyorum demişsiniz 10kda geriye atmaz ileriye bile atar ben de 3k civarı istiyorum obpm 94, kısaca 9da bu kadar önemsemeyin obpyiYok hocam şey anlamında metin yazma falan yok bilgi soruları ya o anlamda dedim.Sorular tek cevaplı olduğu için yaptıysam tam puan yapmadıysam üstünü çiziyor hoca işte
Hangi okuldaydınız hocamAnladım hocam evet obp önemli ama aşırı kasmaya gerek yok he aşırı önemserseniz gidin ailenizle müdürle falan konuşun sözlülerle birlikte o 61 yaklaşık 90a yükseliyor zaten bedenle ve diğer derslerle vs beraber obp en kötü 95 96 olur. 10k istiyorum demişsiniz 10kda geriye atmaz ileriye bile atar ben de 3k civarı istiyorum obpm 94, kısaca 9da bu kadar önemsemeyin obpyi
İzmir fenHangi okuldaydınız hocam
valla aynı şeyleri yaşıyorum. Bende 9'um. Kendimden hiç umudum kalmadı. Yani yanlış anlayıp karamsar olma ama artık kendin de Takdir-Teşekkür bekleme. Artık çok zor. Olayın ciddiyetinin farkındasındır.Merhaba öncelikle.9.sınıfım.Lgs de %4lük bir dilime girip bölgemdeki nitelikli proje anadolu lisesine yerleştim.
Bu sene yapılan ilk yazılılarda hocaların her şeye puan kırması sebebiyle ortalamam oldukça düşecek gibi.İngilizce hocası 61 puan verdi.Bir soruda okulunuzdaki yapılan etkinlikler nelerdir demişti.Bende işte 29 ekim 23 nisan dedim.Hoca kabul etmedi.Neymiş 23 nisanda okul tatilmiş.Lan o kadar güzelce yazdım 23 nisan diye ingilizce bir şekilde kıra kıra oaradan mı puan kırıyon diyecektim de diyemedim.Edebiyat hocası da aynı şekil.Kırmak içiin bir şey arıyorlar.Ne yapmam lazım nakil bir çözüm müdür yoksa farklı bir yöntem izleyebilir miyim?