Yardım IPhone 16 Pro veya muadilleri veya Samsung önerileri lazım

Herhangi düzgün, stabil çalışan bir telefon yeterli gibi sana.

Daha ucuz olsun dersen 17 düz (zaten kamera kullanmayacaksın anladığım kadarıyla).

S25 serisinden herhangi bir cihaz.

Diğer cihazlar da iyidir alacağın herhangi bir üst segment uzun süre rahat götürür amma velakin uzun sene yazılım güncellemesi alan 3 marka var. Pixeli saymıyorum, telefonları da iyi değil bence ve TR'de yok.
Kamera kullanirim reis ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maddi durum çok kötü değilse (ki 16 Pro alırız dediklerine göre değildir diye düşünüyorum) daha ucuzunu aramakla uğraşma bence. Ama 16 Pro yerine düz 17 öneririm.
17 düz ve 16 pro arasındaki fark ne ve neden 17 öneriyorsunuz

iPhone 17 pro Max alacağına bundan al https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-17-pro-max-fiyati,1188069159.html

Asıl soru niye iPhone öneriyorsunuz olmalı bence gerek pahalı hersey dahil üst düzey sistem diziliyor 17 promax 2 TB fiyatına

Merhaba iyi günler dilerim telefonlar hakkında sorum olacaktı yıl başında doğum günüm olduğu için babam telefon alırız sana yıl başında dedi telefonun eskidi diye Allah nasip ederse alıcaz, şuan redmi not 10 kullanıyorum kasıyor fena birisi aradığında açamıyorum falan neyse işte babam 16 pro alırsın dedi ama benim de fazla harcayasım yok adamı yorasım yok 16 pro yerine ne alabilirim 13-14-15 lerin düzlerine baktım hiç bir farkları yok gibi kameradan başka pil fazla artmıyor yani prolarına baktım pilleri düşük ne yapıcam bilmiyorum s25 desek zaten s25 alcagimiza s24 ultra daha iyi olur s25 ultra yerine 16 pro alırsın diyorlar bilemedim biren bişi öneriler yapabilir mi
Fazla açılmak istemiyorsunuz sanırım ve telefonla öyle çok bir işiniz yok anladığım kadarıyla. Oyunu pcden oynuyormuşsunuz zaten ve istediğiniz uzun sene gitmesi. Ben s24fe öneririm çok fazla açılmamış olursunuz. Zaten gündelik kullandığınız için bir telefona 30+k dan fazla vermek mantıksız. Eğer iyi olsun derseniz s25+da bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi zaten birçok şeyi kullanmicaksınız anladığım kadarıyla o kadar yükseklere çıkmaya gerek yok. Zaten s24fe 2031 yılına kadar güncelleme alacak. Güzel bir telefon. Düz iphonelardan daha iyi. (17 dışında)

Pili daha iyi, işlemci daha iyi, bir güncelleme fazla alcak, ön kamera 17 Proda da kullanılan yeni sensör, 40W hızlı şarj desteği var (16 Proda 20W) gibi birçok artısı var. Eksi olarak 5x Zoom yapan 3. Kameranın olmaması sayılabilir başka pek eksiği yok.

Fazla açılmak istemiyorsunuz sanırım ve telefonla öyle çok bir işiniz yok anladığım kadarıyla. Oyunu pcden oynuyormuşsunuz zaten ve istediğiniz uzun sene gitmesi. Ben s24fe öneririm çok fazla açılmamış olursunuz. Zaten gündüleik kullandığınız için bir telefona 30+k dan fazla vermek mantıksız. Eğer iyi oldu derseniz s25+da bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi zaten birçok şeyi kullanmicaksınız anladığı kadarıyla o kadar yükseklere çıkmaya gerek yok. Zaten s24fe 2031 yılına kadar güncelleme alacak. Güzel bir telefon. Düz iphonelardan daha iyi. (17 dışında)
30k bandında da honor 400 pro daha iyi

Ekler

• 1000035940.webp
    1000035940.webp
    142.4 KB · Hit: 5
işlemci konusunda 16 pro önde
kamerada önde
mikrofon ve hoperlörde önde
soğutma teknolojisinde önde ??
İşlemcide geri, Arka kamerada önde evet ama sadece Zoom konusunda, ön kamerada yine 17 iyi. Hoparlör aynı mikrofon da da pek fark yoktur onu araştırmadım, soğutma teknolojisinde de 16 Pro baya geride titanyum kasada boğuluyor işlemci. Apple boşuna 17 Proyu Alüminyum yapmadı.

30k bandında da honor 400 pro daha iyi
O da güzel seçenek evet hocam ama güncelleme desteği ve uzun kullanma açısından s24fe daha mantıklı bence. Ha güncelleme desteği kesilince telefon bitiyor mu asla ama samsung One iu 8 le baya geliştirdi kendini ve geliştirmeye devam ediyor o yüzden biraz daha mantıklı bence. Birde zaten gündelik olduğu için kamera işlemci farkını vs aramaz bence.

Örnek vermek gerekirse bu parayı vermek mantıksız
Dediğiniz gibi çok mantıksız. Yarı fiyatına vivo x300 pro alırım hatta onunda neredeyse yarı fiyatına vivo x200 pro alır keyfime bakarım. Kamera konusunda rakip olamaz. Bakmayın siz dxomarka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,547
Üyeler
184,327
Son üye
melekkyigitt
Geri