- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,642
Ekran boyutu dışında kısılmış özellik varsa alınmaz, bu bilgiyi nerden aldın.Ama bunda subwoofer falan da yok
Ekran boyutu dışında kısılmış özellik varsa alınmaz, bu bilgiyi nerden aldın.Ama bunda subwoofer falan da yok
Ben kartla aldım ya sjsjsjsjssj.Bekleyelim Allah'tan nakit var ben de çeker iptal ederim dnnsjs
Ktc sitesinde yazıyor abi. 55'de arkada 20w'lık subowoofer yok. Zaten görsellerden de fark ediliyor.Ekran boyutu dışında kısılmış özellik varsa alınmaz, bu bilgiyi nerden aldın.
30'k ya oled TV nerede var?10k farka oled var bütçesi çıkan onu alsın
Salın abi o zaman ekran küçük ses sistemi zayıf belki başka bir eksiklik daha çıkar. 65" modele 8K fazla vermek daha mantıklı TV'de ekran boyutu ve ses önemli, hee fiyat çok iyi ama 65" olan daha FP net.Ben kartla aldım ya sjsjsjsjssj.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ktc sitesinde yazıyor abi. 55'de arkada 20w'lık subowoofer yok. Zaten görsellerden de fark ediliyor.
Etmemen hata olur :dDün şunu aldım, iptal edip bunu mu alsam bilemedim.
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Kara kutu ürün. Birilerinin kendini feda edip incelemesi lazım. Fiyatına göre biraz fazla kısılmış izlenimi aldım.Salın abi o zaman ekran küçük ses sistemi zayıf belki başka bir eksiklik daha çıkar. 65" modele 8K fazla vermek daha mantıklı TV'de ekran boyutu ve ses önemli
Servis için 15 gün sonraya randevu alırim.Bekleyelim Allah'tan nakit var ben de çeker iptal ederim dnnsjs
Servis için randevu almak zorunda miyizServis için 15 gün sonraya randevu alırim.
Baktım 75'i düşerse bu fiyatlara alırım seriden.
Bunu da iade ederim.
Servis gelmeden açarsan TV Garanti dışı kalır. Servis kurulumu zorunlu.Servis için randevu almak zorunda miyiz
27inc pc monitorunde +1000, yazilimda bir okadar onemli.Yeni bedava hayırlı olsun. 84 local diming zone ile geliyor ama ne rakip olabilir ki?