Dark_Dragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
bunu alıp , bir kaç ay dayanıp daha sonrasından ses sistemi almak güzel olabilir
Bunumu aldin?Aldık bakalım hadi hayırlısı birilerinin deneyip yorum yapması lazım![]()
Evet hocamBunumu aldin?
NextStar YE-55IDG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr
NextStar YE-55IDG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
niye vermiyor hocam oled hdmı 2.1 yokmuÖnce 65 olanı aldım iptal ettim. Sonra Grundig Oled alıp iptal ettim, 120 Hz 4K veremiyor diye. Benim için en önemli özellik 4K 120 Hz'ti. Miniled veya Oled olsun sağlam olsun diyince 45K'yı geçiyorsun. En son kızıp bunu aldım bakalım. Kartın limitini mahvettik![]()
Bu paraya 4K 120 Hz nereye buluyorsun düz 60Hz bile yokkenniye vermiyor hocam oled hdmı 2.1 yokmu
grundıgden bashedıyoruz iptal ettıgıBu paraya 4K 120 Hz nereye buluyorsun düz 60Hz bile yokken![]()
Her satıcı farklı bir şey yazdı kızıp iptal ettim hocam. Galiba 1080P ve 2K'da 120 verebiliyor, 4K 60 Hz veriyor. B olana 2.1 geldi diyen de var gelmedi diyen de var. İşlemcisi de eski model olduğu için donma kasma yaşayanlar vardı incelemelerde bir zamandan sonra. Android Box ile çözülür ama kafamı karıştırınca iptal ettim. Yoksa 30K'ya Oled muazzam fiyattı.niye vermiyor hocam oled hdmı 2.1 yokmu