❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

alt çerçevesi falan çok çirkin ama paneli için alınabilir tabi

Önce 65 olanı aldım iptal ettim. Sonra Grundig Oled alıp iptal ettim, 120 Hz 4K veremiyor diye. Benim için en önemli özellik 4K 120 Hz'ti. Miniled veya Oled olsun sağlam olsun diyince 45K'yı geçiyorsun. En son kızıp bunu aldım bakalım. Kartın limitini mahvettik 😂

Önce 65 olanı aldım iptal ettim. Sonra Grundig Oled alıp iptal ettim, 120 Hz 4K veremiyor diye. Benim için en önemli özellik 4K 120 Hz'ti. Miniled veya Oled olsun sağlam olsun diyince 45K'yı geçiyorsun. En son kızıp bunu aldım bakalım. Kartın limitini mahvettik 😂
niye vermiyor hocam oled hdmı 2.1 yokmu

58 inc olanı ile arasında kaldım fiyat farkına değer sanırım sadece tv izlenecek çok nadir dizi,film vs izlenir belki.

niye vermiyor hocam oled hdmı 2.1 yokmu
Her satıcı farklı bir şey yazdı kızıp iptal ettim hocam. Galiba 1080P ve 2K'da 120 verebiliyor, 4K 60 Hz veriyor. B olana 2.1 geldi diyen de var gelmedi diyen de var. İşlemcisi de eski model olduğu için donma kasma yaşayanlar vardı incelemelerde bir zamandan sonra. Android Box ile çözülür ama kafamı karıştırınca iptal ettim. Yoksa 30K'ya Oled muazzam fiyattı.

65 olanı alacaktım ama bütçe ve taksit konusunda elim gitmiyordu bunu aldım aile evine sadece tv kanalları izleniyor belki ilerde youtube vs izlerler işlerini gayet iyi görür umarım teşekkürler konuyu açan arkadaşa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,705
Üyeler
187,234
Son üye
escapefromclarius
Geri