Peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla.
NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ama bunda subwoofer falan da yokValla sana kalmış![]()
Evet. O zaman alınmaz ya. Yani hiç daha fazla çıkamıyorum diyen alabilir.Bunda subwo
Ama bunda subwoofer falan da yok
Özelliklerden biraz kısılmış. Bütçe yetmiyor ise 65 modeline bu fiyatlarda yine rakibi yok bu modelin.Ama bunda subwoofer falan da yok
Evet neyse 1 taksit fazla öderiz 65 Okey ya subwoofer denemedim hayatımda onuda deneyimlemis oluruzÖzelliklerden biraz kısılmış. Bütçe yetmiyor ise 65 modeline bu fiyatlarda yine rakibi yok bu modelin.
Sadece korkum Amazon da sanki biraz daha uyguna cikacakmis gibi hissetmeye başladım djsjjd 65 olan fark iadesi var mı Amazon da acaba dhjsEvet. O zaman alınmaz ya. Yani hiç daha fazla çıkamıyorum diyen alabilir.
Aynen kralllTv 65"ten başlar aga sarmıyor diğerleri
Korkutma beni75'i 30'a gelir mi ki![]()
Hocam o televizyonu inceleyecekseniz eğer lütfen panel üreticisini ve panel kodunu söyleyebilir misiniz? Servis menüsünden vb. bakabilirsiniz. Bulsak her şey çözülecek.Tv 65"ten başlar aga sarmıyor diğerleri
65 standart oldu artık. 75 ve 85 boyutları yavaştan yaygınlaşmaya başladı bu seferde.Tv 65"ten başlar aga sarmıyor diğerleri
Yarina gelir kargom. Yarina kadar iptal edebilirim kargodaEvet neyse 1 taksit fazla öderiz 65 Okey ya subwoofer denemedim hayatımda onuda deneyimlemis oluruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece korkum Amazon da sanki biraz daha uyguna cikacakmis gibi hissetmeye başladım djsjjd 65 olan fark iadesi var mı Amazon da acaba dhjs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen kralll
Bekleyelim Allah'tan nakit var ben de çeker iptal ederim dnnsjsYarina gelir kargom. Yarina kadar iptal edebilirim kargoda.