Kargo ile ilgili çok garip bir durumdayım .

Reaksiyon skoru
22
Sahibinden üzerinden bir cihaz satın aldım ürün evin aşağısına gelmiş babamda evimizin altında çalıştığı için kargocuyu görmüş bu bizim değil diyip sen bunu götür iade et demiş .
Kargocu geri götürmüş .kargo şuan Gaziantepte iade halinde satıcıya geri gidiyor ancak site üzerinde hala bana geliyor olarak gözüküyor . Yani adam teslim alınca ben teslim almışım gibi görünecek . Para da site üzerinden iade edilmiyor şuan . Yani adam teslim alınca para karşı tarafa geçecek .teslim edildiğinde iade edebilir miyim onu da bilmiyorum . Yardım edin dostlar 🙏

Hocam teslim edilmesi icin teslimat kodu vs olması gerekiyor sitede gozukmeyebilir ama kargo şirketinde büyük ihtimal hareketler mevcuttur

Hocam teslim edilmesi icin teslimat kodu vs olması gerekiyor sitede gozukmeyebilir ama kargo şirketinde büyük ihtimal hareketler mevcuttur
Kargoda zaten hareket var nereye gittiğini görüyorum ama sitede hareket yok bana geliyor olarak gözüküyor

Bir kez kapıdan dönen ürün bir daha sana gelmez. Şuan kargo alıcıya geri gidiyor, lakin tembel şube elemanı bunu sisteme girmeye üşendiği için bunu göreimyorsun.
Ürün satıcıya geri gidiyor, ödediğin param güvende hizmeti çöpe gitti. Durum bundan ibaret.

Satıcıyı ürünü teslim aldıktan sonra ikna edebilirsen bir kez daha göndermesini isteyebilirsin. Lakin ben olsam her yerden engelleyip bir daha alışveriş yapmazdım seninle.

Bir kez kapıdan dönen ürün bir daha sana gelmez. Şuan kargo alıcıya geri gidiyor, lakin tembel şube elemanı bunu sisteme girmeye üşendiği için bunu göreimyorsun.
Ürün satıcıya geri gidiyor, ödediğin param güvende hizmeti çöpe gitti. Durum bundan ibaret.

Satıcıyı ürünü teslim aldıktan sonra ikna edebilirsen bir kez daha göndermesini isteyebilirsin. Lakin ben olsam her yerden engelleyip bir daha alışveriş yapmazdım seninle.
Sonra hop kapına tebligat :D
Para için millet neler yapmıyor ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden üzerinden bir cihaz satın aldım ürün evin aşağısına gelmiş babamda evimizin altında çalıştığı için kargocuyu görmüş bu bizim değil diyip sen bunu götür iade et demiş .
Kargocu geri götürmüş .kargo şuan Gaziantepte iade halinde satıcıya geri gidiyor ancak site üzerinde hala bana geliyor olarak gözüküyor . Yani adam teslim alınca ben teslim almışım gibi görünecek . Para da site üzerinden iade edilmiyor şuan . Yani adam teslim alınca para karşı tarafa geçecek .teslim edildiğinde iade edebilir miyim onu da bilmiyorum . Yardım edin dostlar 🙏
Yarın şubeye gidin bakın.O işler hemen iade olmuyor.Sizi arayıp sormaları gerekiyor.Herhangi birinin cevabına göre iade ediyorlarsa şikayette bulunun

Sahibindende sana geliyormuş gibi görünüyordur ama kargo sisteminde iade gidiyor olarak görünüyordur. Sahibindenden onay vermeyeceksin paran karşıya geçmeyecek o konuda sakin ol. Ama çok saçma olay pakette adın yazmıyor mu kargocu söylemiyor mu? Baban bu bizim değil dese ne olacak o adamın kargoyu teslim etmesi gerekirdi telefon etmeliydi en kötü.

Baban neden geri göndermiş haberi yok muydu aldığından? keşke söyleseydin kargo gelecek diye. Satıcı kimse ona ulaşıp durumu anlat. En kötü ihtimalle insan evladıysa yeniden gönderir gerekirse kargo parasını ateşlersin adama. Bu olay kargocuya ve babana yazar gibi geldi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri