- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,287
Muhtemelen birebir aynı üründür. Ben bir yoklayayım belki yine yapabilirler.
Muhtemelen birebir aynı üründür. Ben bir yoklayayım belki yine yapabilirler.
İdefix boykot muyduStudz ı ben de masaüstünde kullanıyorum. Neredeyse 2,5 sene oldu bir kez bile kopma veya başka bir sorun yaşatmadı, şu an Idefix de satışta görünüyor, link bırakıyorum..
![]()
Studz Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı AC1300 Wireless Adaptör - idefix
Studz Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı AC1300 Wireless Adaptör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Wireless Adaptör ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
O kısma karışmam benİdefix boykot muydu
Ellerinde varsa stoka ekleyip hepsiburada satıcısından alsalar çok çok daha süper olur.Muhtemelen birebir aynı üründür. Ben bir yoklayayım belki yine yapabilirler.
38 tl ye 41 Vin lik laptop linki paylaşıcaktım Sayfamı patlattılar. Bakamadım buraya. Sipariş geçtim ama ipral olamz inşİdefix boykot muydu
Hepsiburada satıcılı olsaydı daha kolay, geçenki Hepsiburada satıcılıydı.Ellerinde varsa stoka ekleyip hepsiburada satıcısından alsalar çok çok daha süper olur.
Yokla yokla iyi olur vallahi benim dandirik dibindeki modemi görmeyen wifi aparatımdan sıkıldımMuhtemelen birebir aynı üründür. Ben bir yoklayayım belki yine yapabilirler.
2022 de bu ürünü paylaşmıştı. İnternet gidince teli bağlayıp kullanıyorum. Zor zamanların kurtarıcısı benim için.Hepsiburada satıcılı olsaydı daha kolay, geçenki Hepsiburada satıcılıydı.
Ben geçen sene almıştım aynısından duruyor kenarda bir ara laptopta kullanıyordum2022 de bu ürünü paylaşmıştı. İnternet gidince teli bağlayıp kullanıyorum. Zor zamanların kurtarıcısı benim için.
Devamlı paylaştıkça satar bu ürün. Sadece belli aralıklarda video ile desteklense çok daha iyi olur.
Düşük seviyeli laptoplarda wifi ve bluetooth aynı anda kullanınca wifi çok yavaşlıyordu. Takılmaktan video izletmiyor o derece. Bunu takınca sorunu ortadan kaldırır mı? Laptopta kullanıyorum diye söyleyince aklıma geldi. Çok mantıklı. Ne iyi ürün böyle.Ben geçen sene almıştım aynısından duruyor kenarda bir ara laptopta kullanıyordum![]()