umix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 879
cok gereksiz bence monitörde hoparlör olması. ben 11 bine aoc aldım bir hoparlörü var olmasa daha iyiymiş.şunlara bi hoparlör koymuyonuz ya aşk olsun ya
cok gereksiz bence monitörde hoparlör olması. ben 11 bine aoc aldım bir hoparlörü var olmasa daha iyiymiş.şunlara bi hoparlör koymuyonuz ya aşk olsun ya
mehmet hocam 8k bütçe var bunu alsam yoksa 8k ver şunu al dediğim bir model var mı 2k olacak.
niye öyle diyorsun ki, ek hoparlör alıp kasaya tak falan boş yere uğraş, hoparlörden mis gibi geliyor işte monitör sağolsuncok gereksiz bence monitörde hoparlör olması. ben 11 bine aoc aldım bir hoparlörü var olmasa daha iyiymiş.
KTC nin panel daha iyi ama asansör sağ sol Pivot yok.bu mu yoksa 2k ktc mi alınır?
FAZEON X27F180QP 5400mehmet hocam 8k bütçe var bunu alsam yoksa 8k ver şunu al dediğim bir model var mı 2k olacak.
Bir tane de Abdullah abi alsın denesin. Piyasanın en ucuz Pivot 2k monitörü.
fazeon dikey oluyordu değil miKTC nin panel daha iyi ama asansör sağ sol Pivot yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FAZEON X27F180QP 5400
KTC H27T22C 6500
Philips Evnia 27M2N3501PA 9999
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tane de Abdullah abi alsın denesin. Piyasanın en ucuz Pivot 2k monitörü.
Evet oluyor o yüzden yan monitör olarak bile alınır. (Aslında Fazeon X24F166P modeli zam yemeseydi 3400 e yan monitör olarak alınırdı)fazeon dikey oluyordu değil mi
hic coktan iyidir ,cerceve biraz kalın görünüyor indirim cek kupon vs 5k bandına gelse dahada güzel olurdu e.sBu arada çok bir stoğu yokmuş ona göre.
pivot cezbediyor ama ktcnin panelinin daha iyi olduğunu tahmin ediyorumEvet oluyor o yüzden yan monitör olarak bile alınır. (Aslında Fazeon X24F166P modeli zam yemeseydi 3400 e yan monitör olarak alınırdı)
8k ya kadar en iyileri bunlar mı hocam? Amazonda koiriai var ktc ile yakın fiyatı hangisi seçersin sen olsan.FAZEON X27F180QP 5400
KTC H27T22C 6500
Philips Evnia 27M2N3501PA 9999