❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Sepete eklediğimde 500tl felandı. Akrilik boya ihtiyacı olan varsa.. Figür boyamak için lazımdı.
1762882497387.webp

100 kere filan denedim 8 de. 10 dk boyunca. 2 saat sonra dedi sınır verdi. abim telden ben bi deniyim dedi. tek attı.... saat 20.06 filandı şans böyle bişey

Teşekkür ederim Amazon.com.tr'nin sattığı bütün ürünlerde geçerli diye biliyordum zaten ben
Kurallarda öyle yazıyor ama ben dahil bir çok kişide "bu kod bu ürün için geçerli değil" hatasi çıktı yani Amazon dediklerinin dışına çıkıp kafasına göre ürünlere indirim yaptı.

Kurallarda öyle yazıyor ama ben dahil bir çok kişide "bu kod bu ürün için geçerli değil" hatasi çıktı yani Amazon dediklerinin dışına çıkıp kafasına göre ürünlere indirim yaptı.
Hocam akşam 18:00'da ben de aynı üründe alamadım yine. Aynı hata bana da gelmişti. Sürekli denememiştim ama o zaman, bu sefer sürekli spamladım.

Bakın alamayanların alamama sebebi şu : Önce sepetinizdeki +3k lık bir ürünle deniyorsunuz ve olmuyor ve sonra sepetinizde oynama yapıp 1 adet ürün çıkartıp tekrardan ekliyorsunuz ve kodu kabul ediyor olay bu. Ben resimdeki gibi önce matkap aletini ve vida setini beraber denedim olmadı, sonra vida setini sepetten çıkartıp tekrardan ekledim ve kodu kabul etti. Evet saçma bir durum ama sanırım bu kodtan yararlananların hepsi bu benim yaptığımın benzerini yaptılar..

Ekler

• amzon 3k.webp
    amzon 3k.webp
    61 KB · Hit: 147
Bakın alamayanların alamama sebebi şu : Önce sepetinizdeki +3k lık bir ürünle deniyorsunuz ve olmuyor ve sonra sepetinizde oynama yapıp 1 adet ürün çıkartıp tekrardan ekliyorsunuz ve kodu kabul ediyor olay bu. Ben resimdeki gibi önce matkap aletini ve vida setini beraber denedim olmadı, sonra vida setini sepetten çıkartıp tekrardan ekledim ve kodu kabul etti. Evet saçma bir durum ama sanırım bu kodtan yararlananların hepsi bu benim yaptığımın benzerini yaptılar..
Ben çok kez deneyerek 2 kere aldım.İnternet sayfasından denedim
1762883949579.webp

1762883985142.webp

Evet sağol yöntem için de, mesela şunları yapmaya gerek var mı koskoca amazon adam akıllı bi sistem koyamıyo mu da bize puzzle gibi ekle çıkart yaptırıyo tek ayar olduğum konu bu.

amazon müşteri hizmetleri de bizden biri çıktı ya, akşam akşam hiç güleceğim yoktu. cidden üzüldüm arkadaş.
Ekran görüntüsü 2025-11-11 213338.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-11 213345.webp

aldığım ürünü iade etsem kod tekrar aktif oluyor mu sepette ürün değiştirsem ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,122
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri