İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

@freygasm hocam eline emeğine sağlık. Konuyu açıp bizi böylesine güzel bir üründen haberdar ettin. Şimdi tek derdim şu konuşan hanımefendiyi ingilizce yapabilmek :D:D
Birde ekolayzır ayarlarını import yapmak için login olmak gerekiyor sanırım uygulamaya. Ama bir türlü beceremedim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Hayırlı olsun hocam o ses güncellemei sanırım sadece v9 proda var şuan :D
Import için ben üye olmadan da yaptım ama bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam

hocam sizin bu equalizerı paylaştım indirilebiliiyor olması lazım cloud kısmından arama yerine freygasm yazınca çıkıyor
Eyvallah hocam arayan olursa işine yarar ben karıştırmamıştım o kadar

BEYLER BU IYZICO DENEN LANET UYGULAM NEDEN KIMLIK DOGRULAMA YAPMIYOR

herkes pembemi aliyor pembede değilde gül kırmızısı olarak geçiyormuş :kekw:

Arkadaşlar merhaba benim kulaklığımda elime ulaştı, ilk defa kablosuz bir oyuncu kulaklığı kullanıyorum. Bir süre kablo ile bağladıktan sonra şu anda küçük USB ile kablosuz olarak kullanıyorum. Kulaklığın şarj seviyesini nereden görebilirim? Ayrıca kulaklığın ses seviyesi biraz az geldi, ayar mı yapmak gerekiyor? Son olarak usb ile kablosuz bağladığımda çok ufak cızırtılar duyuyorum ara ara, sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim? İlk defa böyle bir kulaklık kullandığım için daha önce kullanan arkadaşlar bana detaylı anlatabilirse çok sevinirim. Alan herkese hayırlı olsun, konu sahibi arkadaşa da incelemesi için teşekkürler :)

herkes pembemi aliyor pembede değilde gül kırmızısı olarak geçiyormuş :kekw:
Valla renk yalan kalite olduğu sürece rengin önemi yok diyip aldım hem stok gelirsede bu saatte sonra en az 3 k 3.5k falan olur

yakında stoklarda diyorda o yakınlarda çok yakın bir zaman değil belli ki :kekw:
Bana sorarsan stoğun bitti yok adamlar satıldığını görüp stok yok gibide davrana bilir benimki sadece bir düşünce malum ülkede her şey mübah

aynen nasıl olsa satılıyor alanda var bekleyende yapiştır 5k ya geç :PeepoLeave:
tam olarak bu 4k dan koysa bıle satılacağını bılıyorlar
o değılde ben buna siyah yada beyaz kılıf alırım olur biter zaten evde kim görcek beni sokakta kulaklıkda takmadıgıma göre yapıştırdım
birde nerden baskan 5-6 aydır arıyom cloud 3 ü 2 kere 3k fiyattan kaçırınca canıma tak etti lanet olası kablolardan kurtulmak için elimden gelenı yapıyorum bütün ekipmanlar kablosuz oldu bunla birlikte

Bence güzel renk insanlar neden bu kadar ön yargılı ki bu renge
offf yakıyor ortalığı be gelsede bende denesem şunu :)

Valla sonunda yaptım 2800 e aldım 200 tl ilk harcamadan geldi 2600 e gelmis oldu
PEMPEE RENK ALDIM
nerden aldın la
1762887451131.webp

tt kodla alsaydın 2482 e gelirdi burdan

nerden aldın la
Alıntıyı görüntüle
tt kodla alsaydın 2482 e gelirdi burdan
yok ya hesap acma cart curt falan zaten tt kulanan yok sağolsun cekmıyor :)
birde para 3 gündür ıyzıcoda kaldı
aslında üzen şey ne biliyonmu ben cumartesi günü beyazı almak ıcın ıyzıcoya para attım pazar gecesi beyaz stok bitti benim para pazartesi hesabıma geçiyodu sabaha hemen alıyodum 8 saatle falan kacırdım :kekw:

Geri