HBO Max'ten İLK GÖKTÜRK Paylaşımı !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,568
Alper Çağlar'ın imza projesi olan İLK GÖKTÜRK'ten ilk fragman yarın yayınlanacak !🔥
Projenin finansal destekçisi HBO Max filmden yeni bir poster yayınladı !🔥

1762890694599.webp

1762890766163.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bir bitiremediler tarihi sömürmeyi. Adam akıllı anlatsalar gam yemeyeceğim. Yanlış tarihi, televizyondan öğrenen bir güruh var.

Güzel bir şey çıkar diye tahmin ediyorum bakalım nasıl olacak

Bir bitiremediler tarihi sömürmeyi. Adam akıllı anlatsalar gam yemeyeceğim. Yanlış tarihi, televizyondan öğrenen bir güruh var.
Hiç Alper Çağlar'ı tanımamış bir kişinin yapacağı bir yorum :kekw:
Alper Çağlar'ın tarih öğretmek gibi bir derdi yok hocam. Gerçekçilik iddiası da yok.
Ama projenin danışmanları Ahmet Taşağıl gibi kallavi bilim insanları.
Orta Asya Türk tarihine az çok merak duyan bir insanın ilk karşısına çıkacak kişi Ahmet Taşağıl hocadır.

Hiç Alper Çağlar'ı tanımamış bir kişinin yapacağı bir yorum :kekw:
Alper Çağlar'ın tarih öğretmek gibi bir derdi yok hocam. Gerçekçilik iddiası da yok.
Ama projenin danışmanları Ahmet Taşağıl gibi kallavi bilim insanları.
Orta Asya Türk tarihine az çok merak duyan bir insanın ilk karşısına çıkacak kişi Ahmet Taşağıl hocadır.

4 tane savaş filmi ve dizisi çekmiş. Onun dışında varlığı bilinmeyen bir adam.

Tarihçi ağabeyi tanımıyorum. Fakat bu tarz yapımlarda, gerçekler değil gelebilecek reyting önemlidir. O yüzden saçma sapan şeyler yapıyorlar.

4 tane savaş filmi ve dizisi çekmiş. Onun dışında varlığı bilinmeyen bir adam.

Tarihçi ağabeyi tanımıyorum. Fakat bu tarz yapımlarda, gerçekler değil gelebilecek reyting önemlidir. O yüzden saçma sapan şeyler yapıyorlar.
Ustalık projeleri onlar zaten. Dağ ve Börü serileri oldukça reyting yapmış ve hasılatı yüksek yapımlar.
Dağ 1 50.000 dolara çekilmişti ve sadece sinema hasılatı 2.5 milyon dolardan fazlaydı. (2012)
Dağ 2 de sadece gişede 13 milyon dolardan fazla hasılat yapmıştı. (2015)
Bildiğiniz asker veya tarih yapımlarından farklı kefeye koymanızı öneririm. Adam gerçekten sanatını bizim standartlara göre güzel icra ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi bir şey olma ihtimali yok at çöpe gitsin
Senin apoletlerini sökeceğim. :kekw:

Ustalık projeleri onlar zaten. Dağ ve Börü serileri oldukça reyting yapmış ve hasılatı yüksek yapımlar.
Dağ 1 50.000 dolara çekilmişti ve sadece sinema hasılatı 2.5 milyon dolardan fazlaydı. (2012)
Dağ 2 de sadece gişede 13 milyon dolardan fazla hasılat yapmıştı. (2015)
Bildiğiniz asker veya tarih yapımlarından farklı kefeye koymanızı öneririm. Adam gerçekten sanatını bizim standartlara göre güzel icra ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin apoletlerini sökeceğim. :kekw:
Börü 2039 diye dizi çekmişti en son izlemedim ama ona da çöp diyorlardı

Börü 2039 diye dizi çekmişti en son izlemedim ama ona da çöp diyorlardı
Efektler, kostümler falan bizim ortalamaya göre güzel ama bilim kurgu - gelecek temaları bize pek hitap etmiyor. O yüzden pek rehavet görmedi, benim de pek ilgimi çekmedi ama bizim izleyici profilimize bakarsak böyle bir temaya cesaret etmeler iyi bir şeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,730
Üyeler
186,101
Son üye
adofun
Geri