Ha o zaman yorumu geç attınız. Ya ben bir kaç dakikayla kaçırmıştım 999ü 1600e alsam mı diye düşünüyorum
Alayım o zaman da hocam 140 watt destekleyen bir kablo önerir misiniz
Yanında geliyor zaten. Ama alayım dersen be yine aynı markanın urunlerini kullaniyorum memnunumAlayım o zaman da hocam 140 watt destekleyen bir kablo önerir misiniz
Ya 2 metrelik lazim da bulamadım paylaşma imkanın var mıYanında geliyor zaten. Ama alayım dersen be yine aynı markanın urunlerini kullaniyorum memnunum
140w yanında geliyor zaten ben bundan aldım 2m olarak. Hem de ileri dönük olur diye marka da kendini kanıtlamış bir marka zatenYa 2 metrelik lazim da bulamadım paylaşma imkanın var mı
Hocam zahmet olmazsa bu kabloyu kutudan çıkanın yanına koyup foto çekebilir misiniz? Ürün fotosundan anlaşılmıyor kalınlığı ama ciddi kalın olmalı ya.140w yanında geliyor zaten ben bundan aldım 2m olarak. Hem de ileri dönük olur diye marka da kendini kanıtlamış bir marka zaten
Paugge USB 4 240W kablo
Kalin hocam su an cekebilme durumum yok ancak 140w dan da kalinHocam zahmet olmazsa bu kabloyu kutudan çıkanın yanına koyup foto çekebilir misiniz? Ürün fotosundan anlaşılmıyor kalınlığı ama ciddi kalın olmalı ya.
Bu arada kargoya verildi.