1600 TL de indirimli fiyat aslında ama 999'u gördükten sonra al diyemem. Çok ihtiyacın yoksa bekle. Lazımsa alınabilir.1600 lira oldu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1600 lira alınır mı sizce
Xiaomi pd 65 watt yapıyor. Bu yüzden 65 watt üstü laptopları şarj etmez. Ama bu PD 140 watt şarj bile yapıyor. 1600'e spigen var bir de. Acaba kalite farkına değer mi?xiaomi120 destelemiyomuş bu sanırım tam. bi yorumda gördüm ama çok az fark varmış sanırı. 100w mı ne ediyormuş onun yalancısıyım
1600e mi aldın hocamPaylasimi yapandan Allah razı olsun geisi vsrdi bu fiyata gorunce beyazı da aldım resmen bedava fiyat. Ozellikle benim gibi 330w adaptoru bulunan laptoplarda oyun degil de is icin kullanilacagi zaman orjinal adaptor yerine laptop cantasinda tasimak icin ideal.
Ben spigen almazdım yorumları okursan anlarsın ne demek istediğimiXiaomi pd 65 watt yapıyor. Bu yüzden 65 watt üstü laptopları şarj etmez. Ama bu PD 140 watt şarj bile yapıyor. 1600'e spigen var bir de. Acaba kalite farkına değer mi?
Hayır 999 a aldım.1600e mi aldın hocam
Ha o zaman yorumu geç attınız. Ya ben bir kaç dakikayla kaçırmıştım 999ü 1600e alsam mı diye düşünüyorumHayır 999 a aldım.