❌İndirim Bitti! Ugreen Nexode 140W Gan 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı 1xusb-A, 2xusb-C 999TL

1600 lira oldu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1600 lira alınır mı sizce

Son düzenleme:
100 wattlık almayi düşünüyordum simdi tekrar indirime girer mi bilmiyorum

Teşekkürler aldım 1 tane. Fiyat çok çok iyiydi. yurtdışında 110 dolar kablolu olan. 90 dolara fln düşmüş indirimle. Kendi sitesinde de yine indirimli fiyatı 80-90 dolar civarında

xiaomi120 destelemiyomuş bu sanırım tam. bi yorumda gördüm ama çok az fark varmış sanırı. 100w mı ne ediyormuş onun yalancısıyım
Xiaomi pd 65 watt yapıyor. Bu yüzden 65 watt üstü laptopları şarj etmez. Ama bu PD 140 watt şarj bile yapıyor. 1600'e spigen var bir de. Acaba kalite farkına değer mi?

Paylasimi yapandan Allah razı olsun grisi vardi bu fiyata gorunce beyazı da aldım resmen bedava fiyat. Ozellikle benim gibi 330w adaptoru bulunan laptoplarda oyun degil de is icin kullanilacagi zaman orjinal adaptor yerine laptop cantasinda tasimak icin ideal.

Son düzenleme:
Paylasimi yapandan Allah razı olsun geisi vsrdi bu fiyata gorunce beyazı da aldım resmen bedava fiyat. Ozellikle benim gibi 330w adaptoru bulunan laptoplarda oyun degil de is icin kullanilacagi zaman orjinal adaptor yerine laptop cantasinda tasimak icin ideal.
1600e mi aldın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,485
Üyeler
184,462
Son üye
MaqrX
Geri