Ne konusu?Merhaba, chatgpt'ye işlemciler hakkında birkaç bir şey sordum da bir konu hakkında şöyle cevap verdi. Sizce doğru mu bu ?
![]()
Ne sorduğunu dahi göstermemişsin ama cevabın doğruluğunu soruyorsun, bu kadar hazırcı olmayın yahu.. İşlemci üreticilerinin sitesinden zaten tüm detaylar var.
Ne konusu?
Oyun oynayan biri intel işlemci almamalı.Alıntıyı görüntüle
Atıp tutma birader. Herhangi bir konu hakkında hazırcı değilim. Oyun oynayan biri için hangi işlemciler daha uygun olur şeklinde gptye soruyorum. Böyle bir cevap verince merak ettim birde insanlara sorayım dedim ama senin gibi insan dışı varlığa denk geldik :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Konu bu hocam ya sadece işlemciler hakkında bazı şeyleri merak ediyorum chatgptnin cevabına karşılık bu soruyu sordum sonra bu cevabı verdi. Acaba doğru mu ?
Bilgi yanlış değil ama işlemci konusunda böyle kalıp bilgilerle genelleme yapmak yanlış yönlendirir.Alıntıyı görüntüle
Atıp tutma birader. Herhangi bir konu hakkında hazırcı değilim. Oyun oynayan biri için hangi işlemciler daha uygun olur şeklinde gptye soruyorum. Böyle bir cevap verince merak ettim birde insanlara sorayım dedim ama senin gibi insan dışı varlığa denk geldik :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Konu bu hocam ya sadece işlemciler hakkında bazı şeyleri merak ediyorum chatgptnin cevabına karşılık bu soruyu sordum sonra bu cevabı verdi. Acaba doğru mu ?