Samsung Tab S11 26K Alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır abi, Termux + Proot ile Linux uygulamaların çok büyük kısmını da açarsın. Bir de DeX + Termux X11 kullanırsan seni saf Linux deneyimi bekler. :sneaky: S23'ümü bazen M7 Monitöre bağlıyorum ve DeX + Termux + Proot kullanırım. Sana giriş seviye bir workstation bilgisayarı deneyimi verir. ;)

• Beğen
eğer ayakta kullanmayı düşünüyorsan s11 mükemmel bir şey hem hafif hem tek elde kullanımı rahat ama zor şeylere çalışırken bir yerden araştırman bir yerden yazman gerekirse küçük geliyor biraz ben hem tablet hem bilgisayar kullanıyorum normalde 1080p 23.8 inç kullanıyordum 4k 27 inç aldım yeni cumaya gelecek inşallah
s9 ultra kullanıyorum ayakta kullanmak sandığın kadar da zor değil.

• Beğen
Eğer S11 alacaksan kılıf sepette indirime giriyor onu da yanına al.

• Beğen
MatePad 12X'mi bunumu almak daha mantıklı karar veremedim.

Yurtdışında klavyeli kılıfı satılıyorken burada ise kılıfı tek alımda 4.000, tablet ile birlikte alındığında 2.000TL'ye denk geliyor.Kalemin de gecikmesi yüksek gibi duruyor,birtane incelemesini çekip dogru düzgün bir test yapam YouTuber bile yok.

• Beğen
Yurtdışında klavyeli kılıfı satılıyorken burada ise kılıfı tek alımda 4.000, tablet ile birlikte alındığında 2.000TL'ye denk geliyor.Kalemin de gecikmesi yüksek gibi duruyor,birtane incelemesini çekip dogru düzgün bir test yapam YouTuber bile yok.
klavyeyi bluetooth silent switch mekanik klavyeyle falan halletsen olmaz mı kalemde yazarken gecikme yok

• Beğen
klavyeyi bluetooth silent switch mekanik klavyeyle falan halletsen olmaz mı kalemde yazarken gecikme yok
Hocam çok pahalıya mâl oluyor.Logitech klavye-Mouse almayı düşünüyorum fakat onun içinde ekstra bir ücret hatta dönüştürücü için de ekstradan bir ücret ödemem gerekiyor.Ekran ve ses kalitesi nasıl?Birde bu kılıfa akıllı kılıf ismini koymuşlar ne akıllılığı var?

• Beğen
Eğer S11 alacaksan kılıf sepette indirime giriyor onu da yanına al.
o kılıf çok pahalı be hocam 3k falan. s9fe için 500 liraya almıştım çok sağlamdı. bir kılıfa 3k vermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,317
Üyeler
184,427
Son üye
deniz16
Geri