Bencede alan herkese hayırlı olsun44k müthiş fiyat zaten
Bencede alan herkese hayırlı olsun44k müthiş fiyat zaten
Pis kokular geliyor konu silmek nedir ya
Test edenler kullanım açısından çok sıkıntılar olmadıgını soylemistiÇok olumsuz yorum vardı, ben dahil önceki modellerde başımızdan geçenleri ve cihazın durumlarını yazdık (ısınma, ses vs). Bir işbirliği varsa, Google'a Erazer yazıldığında o konu geleceği için, kötü yorumlar çıkmasın istemiş olabilirler.
Olumsuz yorum yazanlarin bircogu denemeyenlerdiTest edenler kullanım açısından çok sıkıntılar olmadıgını soylemisti
Maalesef kötü yorumlar sadece o modeli kullanmayan kişiler tarafından yapılmıştı, iyi yorumların çoğu da modeli iyi araştıranlar ve deneyimlen kişiler tarafından yapıldı.Çok olumsuz yorum vardı, ben dahil önceki modellerde başımızdan geçenleri ve cihazın durumlarını yazdık (ısınma, ses vs). Bir işbirliği varsa, Google'a Erazer yazıldığında o konu geleceği için, kötü yorumlar çıkmasın istemiş olabilirler.
Bu model için öyle yorumlar yoktu yanlış konudan bahsediyorsun sanırım.Çok olumsuz yorum vardı, ben dahil önceki modellerde başımızdan geçenleri ve cihazın durumlarını yazdık (ısınma, ses vs). Bir işbirliği varsa, Google'a Erazer yazıldığında o konu geleceği için, kötü yorumlar çıkmasın istemiş olabilirler.
kral işten daha yeni geldim yeni görüyorum ben fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. inceleme rehberi haftaya gelir. yapmazlar ben izinli günümde açacağım cs go da en azından kasmıyorAlanın pişman olacağı bir laptop mu yoksa iyiki almışım denebilecek bir laptop mu?
Alan arkadaşlardan gerçek kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz.
değerlendirmemei istiyorsanız önizleme şeklinde konu açacağım.Bende sipariş verdim elime ulaştığı zaman bilgilendirmeleri yaparım
CS go da en azından kasmıyor.
öyle yok bilmem fan sesi felan hikaye
bu fan sesine ve ısı seviyesine takılan insanlar masaüstü ile kıyaslıyor
Hocam onlar bence hallolur monitör alirsin klavye alirsin asil onemli olanlar sıcaklık değerleri benim için onları paylaşırmisin bide ölu piksel varmiMonitöre bağlayıp kullanılır. Klavyesi, kasası vs. kötü malesef. Ses kalitesi berbat. 3 yıl garantisi olması iyi, yoksa iade ederdim.