hayır arabanın kendisinin bluetoothu yokarabanın kendisinde bluetooth yokmu ?
Arabanın teybini değiştire bilirsiniz hocam aux ve usb girişi varsa bluetooth modülleri internete var auxu bluetootha çeviyorlarBugün 2015 model polo araç satın aldım arabada müzik dinlemek istiyorum önceden transmitter kullanmıştım ama kopma aşırı oluyor ve boş radyo kanalı aramak zorunda kalınıyor bunun için başka bir çözüm var mıdır acaba ?
ilerleyen zamanlarda carplay taktırmayı düşünüyorum ama şuan onun masrafına giremem o yüzden bir çözüm var mı acabaArabanın teybini değiştire bilirsiniz hocam aux ve usb girişi varsa bluetooth modülleri internete var auxu bluetootha çeviyorlar
çakmaklıktan girişli olanlardan veya direk aux ile yapabilirsinizilerleyen zamanlarda carplay taktırmayı düşünüyorum ama şuan onun masrafına giremem o yüzden bir çözüm var mı acaba
hocam şuan aklıma geldi bende masaüstü için aldığım usb bluetooth cihazı vardı acaba araç usbsine taktığım zaman çalışır mıÇakmaklık hirişine takılan Bluetooth ile tam kusursuz ses kalitesi alamazsınız ama düzgün bir kanal bulursanız tatmin eder fakat olduğunuz konuma göre cızırdama oluyor araba ilerledikçe bazem cızrıdamalar oluyor.
Aux'a takılan bluetooth modüller var hocam onları alabilirsiniz ama ses kalitesi biraz düşebilirilerleyen zamanlarda carplay taktırmayı düşünüyorum ama şuan onun masrafına giremem o yüzden bir çözüm var mı acaba
Sanmıyorum hocamhocam şuan aklıma geldi bende masaüstü için aldığım usb bluetooth cihazı vardı acaba araç usbsine taktığım zaman çalışır mı
ses kalitesinin iyi olduğu auxa veya usbye takılan bir cihaz var mı acaba bildiğiniz dediğim gibi çakmaklığa takılan transmitterlerden kullanmıştım hiç memnun değildimAux'a takılan bluetooth modüller var hocam onları alabilirsiniz ama ses kalitesi biraz düşebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum hocams
iphone kullanıyorum aux iphone dönüştürücü mü almam gerek bu durumdaEn iyisi aux kablosu ile bağlamak bence.
Hüçbir fikrim yok hocam.hocam şuan aklıma geldi bende masaüstü için aldığım usb bluetooth cihazı vardı acaba araç usbsine taktığım zaman çalışır mı