Heisenberg
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Pembe dışında stok olan bir site var mı acaba? Ya da tekrar ne zaman stoklara girer
yok en az 2 ay diyorlarPembe dışında stok olan bir site var mı acaba? Ya da tekrar ne zaman stoklara girer
hocam idefixten betaplus dan sipariş verdim indirim kodu var diye ama aynı satıcımıYukarıda atmıştım ama bf genel olarak ses vermiyor kulaklık farketmeksizinVoid elite,ss nova5'te de sesi anlamadım bazen hiç ses gelmiyor.
Hepsi Betaplusa ait sanırım . Başka yerde stok veya satıcı yok Hepsiburada üzerindende Betaplus satıyordu çünkühocam idefixten betaplus dan sipariş verdim indirim kodu var diye ama aynı satıcımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı firma değil diyende var
Hocam bu ayarları yapsak müzik dinlemede ses kalitesi düşer mi veya genel kullanımda ?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
paylaştım kendi kullandığım ayarları hocam
Araştırıp baktım, betaplus'la gaming.gen.tr aynı firma. pazarlama politikası yüzünden farklı bir isimle satıyorlar sanırım. zaten gaming.gen.tr, "beta oyun teknoloji" şirketine bağlıymış; hemen hemen aynı ismi kullanıyorlar.hocam idefixten betaplus dan sipariş verdim indirim kodu var diye ama aynı satıcımı
aynı firma değil diyende var
Kaç güne kargoya veriyolarAraştırıp baktım, betaplus'la gaming.gen.tr aynı firma. pazarlama politikası yüzünden farklı bir isimle satıyorlar sanırım. zaten gaming.gen.tr, "beta oyun teknoloji" şirketine bağlıymış; hemen hemen aynı ismi kullanıyorlar.
idefix betaplus dan aldım sabahtan, öbürsü günün akşamı elimdeydi. istanbuldan ankarayaKaç güne kargoya veriyolar